Cheap monday on a friday



Klänning Cheap Monday // Skor Din sko // Halsduk Gina Tricot

Årstiderna smälter samman



Aah vad jag älskar denna årstid just nu! Jag har egentligen aldrig tyckt om varken vår, höst eller vinter. Men nu har jag blivit som helt galen i hösten och jag kan knappt vänta tills den första snön faller! Jag kan egentligen inte fatta att jag faktiskt längtar till den bitan kylan, knarrande snön under skosulan och rosen röda kinder. Dock kommer jag säkert inte tycka om vintern lika mycket när den väl är här. Men det är ju så det brukar vara, eller hur!

Helgen kickstartade med att pumpa lite muskler på gymmet och fortsatte den i tv soffan framför idol, där jag säkert var minst lika nervös som idoldeltagarna själva. Men som tur var så gick alla jag ville skulle gå vidare, vidare! Skönt, för nu kan jag sova gott resten av helgen!

Pälsväst



Polo
Gina Tricot // Byxor Gina Tricot // Väst D&D // Skor Skopunkten

Det kommer annat emellan och det är bra


Tja! Det plugghästen som skriver, jag har råpluggat i två dagar nu och känner mig jäkligt stolt över det. Speciellt när jag har räknat så mycket matte som jag har gjort! När jag gick i grundskolan skulle jag aldrig kunna tänka mig att ta hem matteboken och räkna FRIVILIGT! Men nu gör jag det hur enkelt som helst och kan sitta och räkna siffror i flera timmar!! Vilket känns rätt så underbart ändå!

Men nog om skolan nu! Igår var det kvällsöppet i stan, vilket var hur mysigt som helst! Det spelades musik och nästan varje butik hade någon härlig rabatt att erbjuda! Jag kom hem med en vit polo från Gina Tricot och ett skitsnyggt halsband från min kära butik, Monki! Dock önskar jag att en ryggsäck också hade följt med, men det var någon annan fick med sig den hem. Synd. För jag ville så gärna ha den! Någon som har ett tips på var man kan hitta en snygg svart skinn ryggsäck för ett hyfsat bra pris?

GREEN NATURE




Tröja Bikbok // Kjol H&M // Skor Din Sko // Väska Åhléns

Twenty forever


Parfym, Make up store 395;-

Jag passade på att köpa denna underbara doft i lördags när dom hade 20% rabatt på allt i butiken. Så jag betalade alltså inte 395;- för den, utan fick den några kronor billigare. Men jag kan inte mer än säga att jag älskar denna doft över allt annat. Den påminner lite om Escada Moon Sparkle eftersom att den innehåller svarta vinbär om jag inte minns helt fel. Ni som inte vet hur den luktar, spring till närmaste Make up store butik och prova den!

My horse is amazing



Kavaj Mango // Blus Saint Tropez // Jeans Cheap Monday // Skor Din Sko

Så här såg innehållet ut i goddiebagen från Make up store. En massa härliga rabattkuponger, ögonskugga, hårvax, nagellack och det senaste numret från deras egna tidning. En rätt så bra goodiebag med andra ord!

Goodiebag


Så här såg innehållet ut i goddiebagen från Make up store. En massa härliga rabattkuponger, ögonskugga, hårvax, nagellack och det senaste numret från deras egna tidning. En rätt så bra goodiebag med andra ord!

Dock var jag inte så där jätte förtjust i nagellacket, så jag funderar på att starta en liten tävling där jag lottar ut det till någon utav min fina läsare, vad säger ni om det?

MY BOOTS AND I


Kängor Tenpoints // Byxor H&M // T-shirt Monki // Jacka Lindex // Halsduk (cape) Gina Tricot // Hatt Monki

Make Up Store - SHOW★GIRL












Ungefär så här såg det ut på Make up store igår kväll. Enligt mig så var det riktigt kul faktiskt, vi fick varsin sminkning (dock såg jag ut lite som en transa, inte för att det är något fel med det, men det var väl inte riktigt det jag var ute efter). Modevisningen som dom hade var grym! Helt sjukt vilka snygga kläder dom hade på sig!! Även fast vissa av dom var lite to much så skulle jag inte tacka nej tilll att ha några av dom i min garderob!

Förutom den grymma modevisning så fick vi även en goodiebag (som jag kommer visa innehållet på senare) och så hade dom 20% rabatt i butiken. Så jag passade på att köpa en parfym och Maria Montazami´s läppstift.

Kornblå


Linne, Topshop ca. 288;-

Jag är totalt kär i färgen, materialet och dragkedjan där bak! Det ända jag hade önskat är att den kanske hade kunnat vara en tunika istället för ett linne. Men man kan ju inte få allt i världen, så jag är lika nöjd ändå! Till detta kommer jag mest troligt att ha ett par svarta jeans och det HÄR halsbandet!

SHOW★GIRL




Klänning Monki // Jacka Lindex // Skor Jeffrey Campbell // Halsband Topshop // Väska Åhléns

Jag saknar dig mindre och mindre



Sneakpeak på hur jag ser ut ikväll!

Nu stressar jag iväg till stan för att äta en god middag med tjejerna på Waldorf, jag ska mest troligt äta chilikyckling eller friterade revbensspjäll. Sen rör vi oss mot Smedjan (Make up store) för att mignla runt och ha det bäst!

Autumn 2011


1. H&M  2. Henry Cole  3. H&M  4. Lindex  5. Topshop  6. Style by Tyra

Exakt så här vill jag se ut nu i höst! Jag älskar päls (fukspäls såklart!), den fula polotröjan, fjäderaccesoarer och transparenta tyger! Så ni kommer nog se mig springa runt i detta inom en snar framtid, måste bara skaffa mig en liknande kjol och ett par fjäderörhängen först!!

Milana dress


Klänning, Monki 250;-

Jag föll direkt för den här klänningen! Den är lika snygg att använda till vardags som till lite festligare tillställningar. Så därför inviger jag den ikväll när jag ska gå på Make up stores "SHOWGIRL" tillsammans med några från klassen. Jag kommer matcha klänningen med mina Jeffrey Campbell Lita Shoe, tunna svarta strumpbyxor och en skinnjacka!

BLACK WHITE GREY



Tröja Vero Moda // Blus Gina Tricot // Byxor Gina Tricot // Skor Roots

Run the world, girls







Detta är sista delen från min och My´s fotosession på ängen. Ska jag vara ärlig så är det här mina favoritbilder, av alla 810 som vi tog! Men jag har mer bilder på lager från några andra fotosessioner som vi har haft, och mer kommer det att bli! Jag hoppas verkligen att ni blir inspirerade till 110%

Ps. Om ni vill se fler bilder från vår fotosession, klicka HÄR!

Färgdetaljer



Skjorta
Cheap Monday // Jeans Jc // Halsband Style by Tyra // Skor

Polaroid



Jeans Monki // Linne Gina Tricot // Jacka Lindex // Halsduk Gina Tricot // Ringar Jc // Earcuff Ur&Penn // Skärp Lindex // Skor Roots

Metal beaten collar necklace



Halsband, Topshop ca. 190;-

Vad tycker ni om detta halsband som jag klickade hem från Topshop för någon vecka sedan! Själv älskar jag det, eller jag har gått och blivit tokigt kär i sådana här halsband! Funderar på att klicka hem ett till fast från Nelly. Hur som helst så går detta halsband hand i hand med transparenta skjortor som inte är helt knäppta. Eller varför inte köra på ett snyggt uringat linne!

Jag tror du söker efter mer än du ser




Idag hade jag en lång dag, jag slutade inte förrän fem i fem! Men inte klagar jag, för vi hade formgivning hela eftermiddagen då vi fick sitta och pyssla med tapetklister och silkespaper! Riktigt roligt var det, vi fick lite dagis-feeling över det hela, speciellt när man kletade in händerna i tapetklister, haha! Från det att jag slutade skolan till nu så har jag skrivit klart min novell och övat in glosorna till i morgon, bra gjort där Ida! Och som belöning blir det idol plus lite gofika! Sen tänkte jag nog gå i säng ganska tidigt för jag ska nämligen upp innan tuppen i morgon!

Ps. Tusen tack för alla fina kommentarer om min t-shirt som jag tuffa till med ett enkelt vitt kors!

Kors


Detta pysslade jag ihop igår. Tyckte att det blev rätt så tufft ändå! Så jag tänkte göra något liknande på en till t-shirt, fast en vit. Troligtvis med något leopard mönster! Visst låter det bra!

I wish I was a punk rocker


Jeans
Jc // T-shirt Hemmagjord // Skor Scorett // Solglasögon Lindex

Back in the days





Här är några andra bilder från fotosessionen med min lillasyster My. Ska jag vara ärlig tog det ett ganska bra tag innan jag lyckades övertala henne att ta på sig dom där byxorna och solglasögonen. Men tillslut fick jag min vilja igenom och resultatet blev som jag hade tänkte mig, grymt!

BEIGE + BROWN



Kjol
Åhléns // Tröja Carlings // Skor New Yorker

Finns det en så finns det flera


Jag kom precis upp från bubbelpoolen, där jag och My dunkade musik och dansade runt (det kommer eventuellt en video på det senare). Vi hade det jätte mysigt. Så nu är jag nysduschad och fräsch!

I morse hoppade jag och My upp på cyklarna och trampade iväg till ett fint litet ställe där vi hade en grymt lyckad fotosession! Det blev galet snygga bilder, som ni självklart kommer att få ta del av! Nu tänkte jag ta fram min kreativa sida och sätta mig bakom symaskinen för att tuffa till några T-shirts!

R&D


Tröja Carlings // Byxor Gina Tricot // Skor Vagabond

En guldstjärna till mig



Tja! Det är "pluggis grisen" Ida Gabrielsson som skriver, jag har räknat matte i fyra timmar...så med andra ord känns min hjärna åt det potatismos liknande hållet. Men jag är stolt att jag inte ligger efter i matteboken längre, yes! En guldstjärna till mig! Nåja, jag tänkte (och det är tanken som räknas) gå ut och fota dagens outfit men eftersom att det är höst nu så har det ju självklart blivit kolsvart ute...suck! Jag som var så peppad och allt. Men vi får se hur jag löser det.

Ps. Jag köpte mig en beige långkjol idag, som egentligen är en långlånglångkjol till mig. Måste därför sy upp den lite granna innan den kan komma till användning. Men annars är jag jätte nöjd!

Röd


Leggnigs, Vila 180;--

Impulsköp, ohja! Jag förstår inte varför jag köpte dessa egentligen...och speciellt inte när jag avskyr röda kläder!!! Men jag antar att dom kommer komma till användning åtminstone en gång i alla fall (hoppas jag). Annars kanske jag ger dom till min fina mor för jag hörde att hon var ute efter något röda byxor/leggings.

Jag vill leva för dagen



Det blev ingen "uppis" (uppdatering) igår för jag var fast i att kolla på dom sista avsnitten av SATC (sorgligt att det nu är över, funderar därför på att se om allt!), plus att jag hade nackspärr. Men idag mår jag mycket mycket bättre! Dels för att jag börjar inte förrän klockan tolv och sen för att det är dagen före fredag! Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning om jag ska hinna med en sväng på stan innan jag börjar.

Ps. Som en påminnelse till mig själv så MÅSTE jag till gymmet efter skolan/i kväll om jag någonsin ska bli fit for fight!

Chelsea singlet


Topp
Monki // Jeans Monki // Skor Ten Point // Jacka Lindex

Jag kände dig för längesen


Slutade vid fem idag och sen dess har jag försökt nöta in 38 engelska glosor i skallen (som vi har i läxa till i morgon). Till en början trodde jag aldrig att det skulle fastna. Och speciellt inte när jag satt och gick igenom dom i säkert fem timmar igår utan något imponerande resultat! Men äntligen, klick sa det och så hade jag alla rätt! Så jag bestämde mig för att sluta när jag var på "topp" helt enkelt. Så just nu sitter jag och tappar hakan till alla fantastiska röster som söker till idol!

Ps. Jag råkade pajja min gitarr lite när jag skulle spela, hehe!

Senapsgul halsduk



Klänning Monki // Jacka Lindex // Skor Converse // Halsduk Monki

Vart jag mig i världen vänder





Här är del två (av 4 eller 5) från fotosessionen som jag hade tillsammans med min lillasyster. Själv tycker jag att bilder blev rätt så coola, eller vad säger ni?

Älskar, älskar inte...


Sitter och suger på den sura karamellen och överväger om jag ska klicka hem denna skönhet till sko! Dock har jag inte kommit längre än att dom skulle passa jäkligt bra stående på min byrå. Sen vad jag ska ha för kläder till har jag inte riktigt funderat på ännu, haha! Typiskt mig liksom! Men en sak är då säkert, dom är galet snygga!!

Pippi Långstrump


Tröja Gina Tricot // Jeans Cheap Monday // Stövlar Vagabond

Där i vassen gömmer sig näcken




Godeftermiddag lovers!
Jag och familjen drog till farmors stuga och övernattade. Hon bjöd som vanligt på sin goda mat och pysslade om oss så där lagomt! Jag och mamma tog även en promenad med hundarna. Vilket resultarade bilderna ovan. Men efter att ha fått vila ut i farmors stuga så känner jag mig nästan för utvilad och har bestämt mig för att dra ut och springa!!! Då är frågan, sen när började Ida Gabrielsson springa, utan att bli tvingad till det?! Ska jag vara ärlig tror jag faktiskt att det aldrig har hänt. Men, någon gång måste ju vara den första, eller hur? Sen tänkte jag städa upp rummet för det är inte okej så som det ser ut just nu! Eller om jag städar först och springer sen...vi ser väll i vilken ordning jag tar det.

Annars känner jag mig jävligt sugen på att ta saxen i handen och klippa lite i håret. Eller i alla fall göra det axelkort. Men förhoppningsvis har jag ändrat mig efter den där springturen. För jag känner mig själv så pass bra att jag vet att jag kommer och sakna mitt rätt så långa hår. Fast samtidigt så hade det varit sjukt grymt med en förändring, eller vad tycker ni?

Senapsgult


Halsduk, Monki 150;-

Perfekt är ordet för denna halsduk. Färgen är perfekt, längden är perfekt och den är helt klart perfekt för denna höst. Kan knappt vänta tills det blir lite kallare ute och man kan linda denna skönhet runt halsen och inte frysa! Som jag skrev lite tidigare så kommer jag att ha denna tilll min nya gröna jacka, eller varför inte hotta upp min svarta långklänning!

NUIT BLANCHE


Linne Monki // Byxor Vila // Kofta Gina Tricot // Skor Scorett

Den som väntar på något gott...


Munkjacka, Monki 350;-

Just en sådan här munkjacka har jag letat efter i över ett år och äntligen har jag hittat den. Blev så lycklig när jag såg att den hängde där! Jag är galet kär i färgen och den är otroligt skön på. Jag kommer matcha den till mycket svart. Svarta byxor, svarta klackar, svart skinnjacka...ja ni fattar nog.

Hem ljuva hem


En del av mitt rum

Hello sweeties! Om ni trodde att jag hade glömt bort er så är svaret nej! Jag har bara haft annat för mig... Bland annat så har jag varit på inskolningsresa till vallen men min fina klass på ynka sju personer. Men det var full rulle ändå! Vi broderade så att nålarna nästan började glöda, åt så mycket att vi fick ont i magen, satt under en gran i skogen medans det regnade, var på spök/mördar jakt innan läggdags och städade så att hela stället glänste! Så jag tror nog att vi allihopa kände när vi var framme på skolans parkering "hem ljuva hem".

Annars så har jag gått och blivit SATC beroende. Har kollat på det i fem timmar sen i eftermiddags och jag tänkte fortsätta tills John Blund säger stopp!

The little black "dress"



Topp
Vila // Strumpbyxor Lindex // Ringar Style by Tyra, Jc och Boströms ur och guld // (Skor Converse)

Det är här jag vill springa och känna mig fri







Dom som har hängt med i svängarna vet om att jag, My och Alicia var på ängen och fotade för ett tag sedan. Här är första delen av resultatet! Vad tycker ni?

Ps.
Om någon undrar var kläderna som jag har på mig kommer ifrån så hittar ni svaret HÄR!

Genomskinligt grå blir jag utan dina andetag


T-shirt Gina Tricot // Shorts Bikbok // Ringar Indiska, Jc och Snö

I denna lilla byrå

Sorry för riktigt kass update under helgen, men jag har vilat ungefär hela tiden framför två säsonger av SATC. Eller igår eftermiddag var det inte så mycket till vila när jag hamnade i någon slags medelålderskris (igen). Jag beslöt mig för att byta ut min garderob mot en liten byrå. Ungefär sex timmar senare hade jag lyckats trycka ner nästan hela garderobens innehåll i denna lilla byrå, amazing! Jag funderar dock på om jag ska beställa en större från IKEA innan jag hamnar i en ny medelålderskris, hehe!
Annars så börjar jag skolan 11.45 idag så jag klagar inte. Efter det ska jag mest troligt in till stan och köpa en tröja sen åker jag hem och hjälper mamma att fota lite kläder som vi ska sälja (berättar mer om det senare). Ha det bäst lovers!

Green


Jacka, Bikbok 399;-

Jag har aldrig varit så där jätte förtjust i gröna färger... Men just den här jackan föll mig direkt i smaken! Älskar själva modellen och hur bra den matchar till min nya senapsgula halsduk (som ni kommer få se längre fram).

Det är okej att känna

Så fin, men så sorglig.

Minimalism


Byxor Bikbok // Linne Monki // Armband Lindex // Skor Din sko // Ring Jc

Sam beige top


Blus, Monki 150;-

Tyckte att denna var värd att få följa med mig hem, och speciellt när den bara kostade 150;- (REA). Jag kommer mest troligt låta ena axeln vara naken när jag har på mig denna.

Off to school



Kör på minimalism stilen idag!


Om några minuter ska jag börja röra mig mot skolan för att ha engelska och matte. Inte mina favoritämnen precis...men nu när jag har börjat gymnasiet känner jag mig som värsta super hjärnan! Även fast det fortfarande är svårt så är det på något sätt mycket enklare (i alla fall när det gäller matte). Hur som helst så slutar jag 15.15, så när jag kommer hem tänkte jag slänga upp några inlägg här om jag inte har ännu mer ont i halsen och har blivit sjuk på riktigt.

RSS 2.0