MILITÄRJACKAJag upptäckte nyligen att jag inte alls är så bra på att visa vad jag syr här hemma och i skolan. Så det får ta och bli ändring på det, nu på en gång!

Här har ni två bilder på en militärjacka som jag har sytt här hemma. Själv är jag ändå rätt så nöjd. Självklart så finns det ju vissa småsaker som jag skulle vilja ändra på, men det kommer det alltid att finnas. Förresten så har jag sytt två militärjackor. Den andra kommer ni att få se i nästa "dagens outfit", håll utkik kära läsare!

VECKANS BLOGG


Tänkte berätta att jag har blivit utsedd till veckans blogg på Bloppfashion.se Så till er som är intresserad av att läsa hela intervjun, klicka HÄR.

TRIANGEL


1. Twist & Tango  2. H&M  3. Gina Tricot  4. Cocoo.se  5. H&M  6. Monki

Lite så här skulle jag kunna se ut just nu (+ ett par svarta jeans). Det känns väldigt stilrent och coolt.

WILD CHILD MOTORS


Väst Bikbok / Hood H&M / T-shirt Gina Tricot / Jeans Dr. Denim / Skor Ten Points / Bälte Lindex / Väska Accent

Känner mig en aning vilsen för tillfället, men jag misstänker att det är för att jag är så sjukt skoltrött! Just därför känns det skönt att jag endast har en skoldag kvar innan jag tar sportlov. Under själva lovet har jag inga större planer, förutom att ligga i min säng och jäsa.

TIAMO BAG


Väska, Scorett 399;-

Har länge velat ha denna väska, men olyckligtvis har den alltid varit slutsåld (vilket egentligen är förståeligt). Men det var som att när jag insett att jag inte kommer att bli ägare till den så fanns det en enda kvar, och den blev min! Älskar hela väskan, eller egentligen älskar jag kedjorna på väskan, för det är de som gör väskan så snygg.

I wish I had screamed it out loudTröja
Carlings / Jeans Dr. Denim / Skor Roots / Bälte Lindex / Ringar Snö och Glitter

Jag vill skriva, berätta, låta alla få veta. Men det vore fel, väldigt fel. Jag hoppas bara att du inser vad du har gjort.
Den här gången gick du verkligen över gränsen.

GREEN ARMY VEST


Väst, Gina Tricot 299;-

Om man bortser från mina två par Jeffrey Campbell skor så är detta det absolut finaste jag äger. Så ni kan säkert föreställa er lyckan som uppstod när jag såg denna hänga själv på galgen bland en massa andra totalt värdelösa plagg. Lyckan dog dock lite grann då jag insåg att det var en storlek 40. Men eftersom att jag har en lite kärlek för "större" kläder så tänkte jag att den kanske inte ser så tokig ut ändå. Så jag provade den med spänning och blev alldeles knäsvag när jag fick se att den var så gott som "perfekt". Denna kommer jag utan tvekan att rocka sönder(!!!!)

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG


Även fast dagen inte blev riktigt som planerad så löste det sig ändå, vilket jag nu i efterhand är väldigt glad över. För när jag tänker tillbaka på hur den här dagen har sett ut så har den bjudit på en hel del skratt men även lite tårar. Men mest skratt, såklart! Speciellt när vi krigade oss ut på idrotten med halvdålig balans ståendes på ett par obekväma skidor. Och självklart tog det inte alls lång tid innan vi låg där i djupsnön och skrattade tills det gjorde lite ont i magen. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en fin dag, om inte annat att den slutar lika bra som min, allt tack vare ett väldigt fint sms, från återigen en väldigt fin person.

NEW HAIRCUT


T-shirt Monki / Jeans Dr. Denim / Cape Gina Tricot / Väska Accent / Skor Roots / Halsband Bikbok / Mobilväska Jc / Ringar Glitter och Snö

Blev som sagt av med håret för exakt en vecka sedan. Känner mig fortfarande en aning tom, men inte lika mycket. Vilket egenliten är väldigt bra. För om jag ska vara helt ärlig (vilket jag väldigt ofta är) så börjar jag faktsitk STOR trivas i den nya frillan, även fast jag saknar mina fina långa lockar. Dock skulle jag väll inte påstå att jag är så värst förtsjust i hårfärgen, därför har jag en tid hos frisören på onsdag, men jag är inte helt säker om jag ska gå eller inte...
Vad tycker ni?
(Isf blir det lite mer ljusa/blonda "färger" i håret).

I övrigt så rullar livet på ganska så bra ändå, eller egentligen jävligt bra. Sportlov om cirkus två veckor, Big brother på söndag och alla hjärtans dag i morgon. Själv brukar jag inte göra något speciellt på alla hjärtans dag, men i morgon är jag så lyckligt lottad att jag ska få umgås med en väldigt fin person ♥

BEFORE I DIE
KEDJORTröja Gina Tricot / Jeans Monki / Cape Gina Tricot / Skor Scorett / Väska Scorett / Smycken Ur&Penn, Glitter

Jag skulle väll inte direkt påstå att denna vecka har varit den bästa... För i måndags blev jag av med (nästan) allt hår. Anledningen till det var för att jag ställde upp som hårmodell, vilket jag ångrar något otroligt nu i efterhand. Men efter att ha gått om kring i mössa och gråtit i nästan två dagar har jag insett att jag måste acceptera läget och göra det bästa av situationen!


CHECK OUT MY JEWELRY

JONNA PERFECT JEANS


Jeans, Gina Tricot 399;-

Införskaffade mig dessa strechiga jeans för någon vecka sedan, och om man bortser från Dr. Denim så är nog dessa de absolut skönaste jeans jag har haft på mig.
Ett stort plus i kanten är såklart dragkedjorna som gör jeansen ännu coolare än vad dom redan är!

SVART PÅ VITT


Skjorta Cheap Monday / Linne Monki / Byxor Sisters / Skor Jeffrey Campbell / Smycken Style by Tyra

Åh vilken underbart bra dag jag har haft! Humöret har verkligen varit på topp hela dagen, speciellt när vi (min klass) fick börja dagen med ett besök hos frisörerna där vi fick klippa, tona, slinga och bli stylade en hel förmiddag. Fantastiskt med andra ord! Ni kanske undrar vad jag valde att göra med min barr till hår? Jo, jag valde att klippa av lite gamla och slitna toppar, samt göra några slingor i min enorma utväxt. Och resultatet blev grymt, tusen tack Lydia!

Resten av denna kväll kommer jag mest troligt att spendera i min lilla syhörna och börja arbeta på något nytt, frågan är bara vad. Mest troligt blir det en topp av något slag. Trevlig helg ♥

Ps. Det är inte min nya frilla ni skådar på bilderna ovan.

ROCK THAT BODY


1. Gina Tricot  2. Jofama by Kenza  3. Nelly.com  4. Nelly.com  5. Gina Tricot  6. Skopunkten  7. Nelly.com

Jag längtar till våren, sommaren, men mest av allt längtar jag till värmen. Inte så konstigt kanske med tanke på att det faktiskt är det är  -27 grader ute, och kallare blir det. Men jag tröstar mig med att solen hälsade på oss idag, som ett litet tecken på att det blir både ljusare och varma om någon månad. Så det var just därför jag pusslade i hop detta tuffa vår/sommar kollage.

RSS 2.0