HAIR

Var hos min fina vän Josefin i morse och bytte frisyr. Resultatet är det bästa jag någonsin har upplevt! Jag har aldrig någonsin varit så här nöjd efter ett besök hos frisören. Jag stortrivs verkligen! Fy bubblan vad snygg jag känner mig. Bästa känslan på länge. Love it. Önskar bara att jag kunde vara så här fin i håret varje dag!
 
Kära jultomten, en locktång i julklapp hade inte suttit helt fel, hihi.

LEOPARD JEANS

Jeans Jc / T-shirt Gina Tricot / Jacka Jofama by Kenza / Halsduk Gina Tricot / Skor Din Sko / Väska Jc / Klocka Ur&Penn

FRUKOST PÅ SÄNGEN

Serverat på ett silverfat, frukost på sängen! Jag kan meddela att detta är nog första gången i mitt 17-åriga liv som jag blir serverad frukost på sängen. Ringde till mamma (som var på nedervåningen) i hopp om att hon skulle anta sig utmaningen att komma upp med lite frukost. Svaret (som jag redan räknat ut) blev nej. Men jag blev gode överraskad när mamma knackade på dörren och kom in med denna fina bricka. Lycka, kära vänner. Otroligt bra start på dagen!

ÄLSKLING JAG SAKNAR DIG

Jag försöker hålla mig så sysselsatt som jag bara kan, även under sömnlösa nätter som denna. Jag vill egentligen bara gråta mest hela tiden, men jag håller tillbaka, väldigt mycket. Jag är stark och jag vet att jag kommer klara detta. Tillsammans klarar vi detta. Men det är jobbigt, riktigt jobbigt.
 
I en värld full av människor så har jag aldrig kännt mig så här tom och ensam. Jag önskar bara för allt i världen att jag kunde få krama om dig riktigt hårt just nu och aldrig släppa taget. Jag önskar att du kunde vara här och pussa mig i pannan samtidigt som du håller om mig. Men istället ligger jag här (själv) med din Bieberlila t-shirt som luktar precis som dig. Jag kramar om den extra hårt, luktar på den extra mycket och sluter ögongen för att på något sätt känna din närhet.
 
Jag saknar dig så mycket att det gör ont i hela kroppen.
 

SKAPAR

Låter kreativiteten flöda och skapar något riktigt grymt till halloweenfesten på lördag. Håller tummarna att allting  går som jag vill, det här kommer bli ritkigt galet!

GREY ISSUES

T-shirt Gina Tricot / Jeans Cheap Monday / Jacka Jofama by Kenza / Bälte Lindex / Skor Dinsko / Klocka Ur&Penn
 
Jag trodde (hoppades) för en liten stund att snön hade kommit för att stanna, men icke. Fast det borde jag ju egentligen ha förstått med tanke på att den första snön ALLTID försvinner. Sjukt typiskt att allt skulle försvinna med det gråa och tråkiga regnet. Jag som tyckte att det var så fint med ett vitt snötäcke på marken, det blev så himla mycket mysigare att vara ute.

TORSDAGSMYS

Nymålade naglar + Styleby + Gossip Girl = Torsdagsmys. Jag hoppas att ni får en lika lugn och fin torsdagkväll som jag, lite egen tid, det förtjänar ni ❤

KÄRLEK OCH HÖSTLÖV


ASK ME ANYTHING

Då var det dags igen! Det var väl drygt ett år sedan sist, men, men, bättre sent än aldrig, som jag brukar säga. Fråga på nu medan ni har chansen! Stora som små frågor, långa som korta, jag ska försöka svara på allt och lite till. Hit me!

FREDAG 12 OKTOBER

Tycker ni om bilden? Gå in på min instagram och gilla den, idagabrielsson heter jag där.
 
I skrivande stund är jag hos min underbara pojkvän och bara myser! Eller rättare sagt, han spelar och jag bloggar, hehe. Tidigare idag (eftermiddags) var vi på stan och tog en mysig fika innan vi cyklade hem och åt en god middag, samt brottades i soffan framför X-factor. Av någon anledning ska vi alltid brottas och klänga på varandra som små apor, haha! Imorgon kommer vi vakna före tuppen eftersom att vi ska till Umeå för att Jonas ska tävla. Därför ska vi försöka lägga oss i tid så att vi är pigga och fräscha tills i morgon.
 
Resten av helgen ska vi bara fortsätta mysa, pussas och kramas, äta ostkrokar (INTE bågar), gratulera min farmor på 75 årsdagen och kolla på solsidan som resten av Sveriges befolkning.

ARMY GREEN

Väst Gina Tricot / T-shirt Gina Tricot / Jeans Dr. Denim / Skor Din Sko / Klocka Ur&Penn
 
I måndags fick jag för mig att gå en mils lång promenad. Det slutade med att jag var ute i två timmar och trettiosju minuter, samt gick 16.38km. Inte illla om jag får säga det själv. Har dock väldigt ont i hela kroppen nu, men jag får skylla mig själv helt enkelt. Samtidigt som jag lyssnar på James Blunt (älskar hans mjuka röst och djupa texter, så himla fint) så har jag en huvudvärk som heter duga. Resten av kvällen kommer jag att spendera i sängen.
 
I morgon har vi endast orientering på schemat. Kan inte direkt påstå att jag är något större proffs när det kommer till det, men ändå har jag skrivit upp mig på tid, vad håller jag på med? Förhoppningsvis går det nog bra, och om inte så går jag bara hem (bor i skogen där vi ska orientera) och äter bullar som jag har planerat sedan länge.
 
Förövrigt så är jag riktigt jävla sugen på att klippa axelkort hår, eller åtminstone till nyckelbenen. Samt ljusa upp det lite mer. Om jag suttit i frisörstolen nu hade jag inte tvekat för en millisekund. Jag hade gjort det, bara sådär. Önskar att jag var lite mer spontan och inte lika feg.
 

TONÅRSTANKAR

Jag bara letar och letar, tänker alldeles för mycket och lyckas aldrig komma fram till vem jag är eller vem jag vill vara. Jag känner mig återigen som en vilsen och förlorad själ som bara yrar omkring på okända gator där folk pekar och tittar konstigt på en, samtidigt som det viskar något i varandras öron. Mest troligt är det skitsnack. 
 
Jag har alldeles för höga krav om att allt ska vara fint och perfekt. Om det inte är det får jag en tyngd över mitt bröst och en röst i mitt huvud som säger "gör om, gör rätt". Jobbigt, jag vet. Men jag kan inte ro för det. Det bara är så och har alltid varit det, även fast jag inte vill. Jag tittar på gamla bilder och börjar inse att det inte var så tokigt med blont hår, även fast jag börjar bli mer och mer nöjd med hårfärgen jag har nu. Fast jag vet inte.
 
Jag bryr mig alldeles för mycket om vad alla andra tycker och tänker om mig. Det känns som att jag har varit ute i krig. Det känns som att jag gjorde hela världen besviken när jag färgade mitt hår. Det känns som att jag förlorat även fast jag inte har varit med i en tävling.
 
Jag vet inte ens varför jag skriver allt detta här. Det här är ju en modeblogg och ingen tonårsdagbok, dock är dettta långt ifrån vad som står i min dagbok, men ändå. Jag känner att jag behöver skriva av mig någonstans där folk kan se och förhoppningsvis känna igen sig lite, känna igen sig och inse att alla är vi människor med känslor. Jag intalar mig själv att jag varje dag ska bli bättre och göra bättre ifrån mig. Men det blir aldrig. Istället för att välja nya vägar går jag kvar på mamma gata. Ändå känner jag mig inte som hemma.

NEW IN FROM STOCKHOLM

Din Sko, Urban Outfitters, Gina Tricot, Weekday och Topshop.
 
Detta plus nagellack, solpuder och presenter till mina nära och kära är vad jag införskaffade mig under Stockholmsresan i slutet av Augusti. Jag måste säga att det är första gången jag är så här nöjd över det jag köpt. För en gångs skulle köpte jag det jag beövde (och ville ha), inte bara en massa onödiga inpulsköp som jag endast ville ha för stunden. 5 av 5 möjliga, tummen upp!

MODEVISNING, SWÄÄG

Ett fåtal bilder som från modevisningen i lördags, som förövrigt var riktigt grym! Det var verkligen hur kul som helst, var nästan inte ett dugg nervös, eller det är klart jag var nervös, men inte på samma sätt som jag har varit tidigare. Det här var den roligaste visningen jag varit på. Är så glad att jag tackade ja istället för att fega ur, hehe.
 
För mer bilder och informartion om kläderna, klicka HÄR och HÄR.

RSS 2.0