LÄPPAR

Tidning, Glossy Mag.
 
Hittade lite intresant fakta i Glossy Mag. som jag tänkte att ni också kanske ville ta del av. Läppar är ju verkligen en jävligt sexig del av kroppen, om jag får uttrycka mig så. Och bättre blir det när man kan måla dem i en hejdundrade färg. Dock måste jag erkänna att jag är lite feg och dålig på att måla mina läppar i en härlig färg. Föredrar faktiskt mer naturligt, lite hudfärgat nästan. Och speciellt nu när jag är så kär då läpparna sägs bli rödare, eller är det bara en myt?

DENIM IS DEAD

Jeans, Denim Is Dead
 
Kolla in vilka godingar jag har lyckats fynda. Helt gudomliga. Har kollat på dem enda sedan jul, men då var priset lite väl saftigt för min tunna studentplånbok. Så när jag såg att det var på rea blev jag helt till mig och var näst in till tvungen att köpa dem. Och om jag är nöjd med det köpet? Kolla på dem bara, det är ju helt jävla gudomliga, och speciellt dragkedjorna på vaderna. Det är nog de som gör jeansen. Dessutom sitter de verkligen som smäck och ger benen en helt annan form, mina drömben träder fram med andra ord. Man skulle kunna säga att de här jeansen är lite som Systrar i jeans jeansen, de passar alla former.

RIDING SINCE 1976

Jacka Jofama by Kenza / Tröja JC / Jeans Dr. Denim / Väska Pieces / Skor Skopunkten / Sjal Gina Tricot Solglasögon H&M


Det är onsdag och halva lovet har snart passerat. Helt sjukt hur fort det går. Speciellt med tanke på att jag inte ritkgit har haft tid att vila ut ordentligt eftersom att jag har haft fullt upp med att träna, sy, handla mat, städa, åka buss, luncha med farmor och fota. Samt ett eftermiddagsmöte i morgon och en kommande helg då jag kommer agera "barnvakt". Men jag antar att huvudsaken med lov är att komma bort från skolan, vilket jag till min stora förvåning lyckats göra. Detta är nog det första lovet som jag är helt jävla pluggfri, vilket är helt jävla underbart!!

BOOTS

Boots, Skopunkten
 
Ni som har hängt med sedan start, kommer ni ihåg när jag införskaffade mig den HÄR skon? Man skulle kunna säga att det är samma sko, fast den här är uppdaterad med en klack. Hur snygg som helst och passar allt ifrån de enklaste outfitsen till dem mer utmande. Den perfekta skon enligt mig. I'm in love.

NÄTLINNE X2

Nätlinnen, Fashion by idag
 
Här är resultatet av gårkvällens lilla projekt. Två sportiga nätlinnen i svart och vitt som kommer att användas mer som underklänningar till snygga tröjor och härliga byxor till. Det kommer bli en meterialmix i dess evighet.
 
Inspirationen fick jag från Gina Tricots slutsålda nätlinne. Så som ni kanske förstår har detta varit något jag suktat efter väldigt länge. Men som sagt, är det slutsålt så är det. Då får man helt enkelt ta tag i det och göra det själv helt enkelt, och jag är jätte nöjd med resultatet.
 
Vad tycker ni? Är detta något ni skulle vilja ha i er garderob?
 

FUCK IT, I'M ALL YOURS

Jacka Jofama by Kenza / Jeans Dr. Denim / Tröja JC / Keps Second Hand / Skor Skopunkten


Det kommer nog ta lite längre tid än vad jag trodde att det skulle göra att svara på alla era otroligt fina kommentarer. Men det är det värt. Jag blir så rörd och varm i hela kroppen så jag vill bara gömma mig. Ni är så himla underbara och jag kan nog inte tacka er tillräckligt. Men nu säger i alla fall fingrarna ifrån med en rejäl skrivkramp. Så jag tänkte rensa hjärnan på lite tankar samtidigt som jag pumpar fram lite muskler på gymmet. Senare ikväll hade jag tänkt damma av symaskinen och vara riktigt kreativ, kika in då!
 
Update: Kreativiteten drog ut på tiden. Men resultatet dyker upp i morgon, håll ut!

STONE BLEACH

>font size="4">From JC
 
Detta känns inte mer än rätt ha i garderoben just nu. Skinn, stentvättat, avslappnat, coolt, rockigt, men framförallt jävligt kaxigt. Bomberjackan är ett lika självklart val till våren som skinnpajen har varit i alla dessa år. Likväl som det stentvättade jeansen som kommer och går hela tiden. Men nu sweatshirten tagit en ny plats i modevärlden, och den skall gärna matchas med en silverkedja från herravdelningen runt halsen. Allt är så himla snyggt och jag kan bara säga, snälla bli mitt!

DOWN THE HALL

Sneak peek, tomorrows outfit
 
Åh vilken fantastiskt bra helg jag har haft tillsammans med min otroligt fina och romantiska pojkvän. I fredags överraskade han mig med en mysig restaurangmiddag för att fira att det går så bra för oss båda två, vilket är helt fantastiskt! Sportlovet kunde inte ha börjat bättre. Och speciellt inte efter att alla nya läsare har hittat hit tack vare spotlight-länken. Över 100 kommentarer, det är ju brutalt, jag kan knappt tro det själv. Ni är så jävla underbara som skriver så fina saker. Jag lovar att jag ska svara på varenda en utav dem, puss på er!

Q/A - RED SPOT

Hur fotade du sista bilden?
Den har jag fotat med hjälp av stativ och självutlösare (fjärrkontroll RC-6).
Vart har du köpt skärpet?
Skärpet kommer från Bikbok.
 
Är det ok om jag länkar din blogg på min blogg?
Absolut, självklart! Länka på bara, jag blir så himla glad!
 
Vad använder du för kamera?
Jag använder mig av en Canon EOS 650D, super bra kamera!!
Vem är det som fotar dina outfitbilder?
Dessa bilder har jag tagit själv med stativ och självutlösare (fjärrkontroll RC-6). Annars brukar det vara mamma, lillasyster eller pojkvän som ställer upp, vilket är guld värt!

SPOTLIGHT

Blogg.se, Spotlight
 
Wow, säger jag bara. Igår när jag upptäckte detta (samtidigt som jag pratade i skype med min pojkvän) flög jag upp ur stolen, skrek, blev tårögd och printscreenade ett x-antal gånger för att försökra mig om att det faktiskt hände. Jag är fortfarande mållös och har ännu inte riktigt kunna smälta det.
 
Att just jag och min blogg fick vara med och synas här på blogg.se, det är en dröm som jag har haft längre än livet nästan. Har alltid hoppats och kämpat efter att få synas lite mer. Och äntligen kom det, jag är så otroligt tacksam så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ni är helt enkelt bäst, varenda en utav er. Utan er hade detta aldrig varit möjligt. Tusen tack, ni är bäst! ❤

UNDERWEAR

BH, H&M
 
Ett litet under till sommarfynd som jag gjorde i sommaren. Den perfekta BH:n med andra ord. Ultra skön och super snygg. Perfekt passform och komfort. Det kan helt enkelt inte bli bättre eftersom att den passar bäst under vita (lite smått genomskinliga) t-shirtar, eller vad säger ni?

RED SPOT

Jeans Monki / Jacka Jofama by Kenza / Polo H&M / Väska Pieces / Bälte Bikbok / Skor Ten Points / Solglasögon H&M / Mössa H&M
 

Wow, bara en skoldag kvar, men förhoppningsvis är det bara en halv skoldag för min del om turen är med mig lika mycket som den har varit idag. Fick som önskat och slutade före lunch. Vilket betyder att jag han in till stan för att göra en del viktiga ärenden som visade gå hur bra som helst. Nu däremot ska jag vila upp mig. Det är de minsta jag förtjänar nu när jag har slitit som jag vet inte vad det senaste veckorna. Next up Gossip Girl. XOXO
 

BLOG OFFICE

Hallå där, i skrivande stund sitter jag i min lilla-blogg-kontors-hörna, lovely. Älskar den stilerna inredningen i svart vitt och grått, en riktig klassiker.
 
Men nog om min lilla hörna nu. Vad har hänt dem senaste dagarna? Jag har fått sluta flera timmar tidigare tre dagar i rad nu och bättre ser det ut att bli, om allt går enligt mina planer, vilket jag hoppas. Jag har även lämnat in alla arbeten ska vara inlämnade för lovet, samt blivit klar med min otroligt snygga sportjacka fyra veckor innan inlämningsdatumet, fantastisk! Är så otroligt stolt över min egna insats den senaste veckan så jag förtjänar verkligen ett pluggfritt sportlov (nästa vecka). Hur går det för er i skolan/jobbet, eller med livet? Mår ni bra?

HAIR ISSUES

Source: the-olsens.tumblr.com
 
Detta problem med håret, vad skall jag göra med det? Har i flera veckor nu gått och velat hit och dit, men det enda jag har lyckats komma fram till är stor beslutsångest. Typiskt. Jag har däremot (i skrivande stund) lyckats komma fram till att Olsen tvillingars svall inte skulle vara så tokigt, eller vad säger ni? Kom gärna med tips och idéer på vad ni tror att jag skulle passa i, skicka gärna länkar.
 
För om lite drygt två och en halv vecka (17 dagar för att vara exakt) sitter jag där i frisöstolen hos min favoritfrisör som jag inte har varit hos på två hela år, p.g.a. att hon har varit mamma ledig. Spänningen stiger för var dag som går och jag kan knappt föreställa mig hur jag kommer se ut när jag lämnar salongen. Det kommer säkert bli något helt annat en vad jag tänkte mig från början.
 

FACIAL PRODUCTS

Video, Facial Products
 
Tänkte att jag skulle visa min ansiktsprodukter som jag använder mig av, nämligen en del av serien från märket KAHINA. Som ni kan se i videon har jag deras Facial cleanser, Toning mist och Facial lotion. Fantastiska produkter som skonsamt tar hand om huden. Dessutom luktar de otroligt fräscht!

SPIKY

BH & Keps, Second Hand
 
Detta är två av tre Bloppis fynd från blogg loppisen som ägde rum i Sthlm. En BH med nitar från modebloggaren Fanny Lyckman och en snapback med nitar från ur gulliga och fantastiskt fina och trevliga Sara Jönnson, som förövrigt länkade den HÄR videon på sin blogg, ren jävla lycka!! Riktigt bra och förhopnningsvis användbara fynd med andra ord. Annars duger de väldigt bra som prydnad också.
 
Ps. Det tredje fyndet dyker upp lite senare framöver.

PRISON BREAK

Jacka H&M / Byxor Monki / Tröja JC / Klocka Ur&Penn / Väska Pieces / Handskar Accent / Mössa H&M / Skor Roots
 

Vilken dag det har varit. Den började väldigt dåligt med tårar och irritation. Däremot slutade den med mycket skratt och ett riktigt härligt besked, vilket gjorde att jag kunde gå hem med ett leende på läpparna, vilken lättnad! Hoppas att er dag inte började lika dåligt som min gjorde, men att den kommer fortsätta lika bra som min. Mina girls Moa och Julia kommer nämligen över ikväll. Vi ska fira alla hjärtans dag och ska laga en riktigt god middag som kommer bestå av kyckling och currypasta, mums!
 
Jag önskar er alla en glad alla hjärtans dag. Ta hand om varandra, men glöm inte bort dig själv. Ni alla är så fina, värdefulla och älskade, kom ihåg det!


BUBBLEROOM MAGAZINE

Bubbleroom Magazine
 
Efter att idag ha återvänt till skolan efter nästan två veckors förkylning är jag helt utmattad, därför hoppar jag nu i sängs tillsammans med den senaste utgåvan av Bubbleroom Magazine. Helt ärligt är det faktsikt mitt första köp av denna tidning, så jag har en hel del förväntningar. Men, med Eling Kling på framsidan och allt ifrån moderepotage till inspirationsbilder på insidan så har tidningen redan leverat och uppfullt mina krav. Godnatt.

YELLOW PRINT

From JC
 
Jag har alldels förlänge tillhört gruppen som gått efter det klassiska uttrycket "gult är fult", fram tills nu. Jag har gått och blivit lite smått galen i dem här gula skapelserna från JC. Den stickade tröjan är som vanligt en klassisker, speciellt med en liten färgklick. Men, klänningen med dess skärningar och den gudomligt snygga västen är bara to die for! Definitivt potentiella plagg till vårens färgsprakande trender. Välkommen in i graderoben snarast.

HIGH EXPECTATIONS

T-shirt, Gina Tricot
 
Det är alltid något speciellt med fredagar. Det är nog den där spänningen om vad som kommer att hända under helgen som pirrar i hela kroppen, ni vet nog vad jag menar. Jag kommer i alla fall börja helgen med ett viktigt möte om drygt en timme, så jag har i skrivande stund lite bråttom, åter igen. Senare i eftermiddag sätter jag mig på bussen med destination Piteå för att fira alla hjärtans dag i förskott eftersom att min älskling är borta då det egentligen är. Annars ska jag bara mysa större delen av helgenoch satsa på att bli frisk (är fortfarande sjuk) inför kommande skolvecka. Trevlig helg!

DARKER THAN BLACK


Jacka Åhléns / Byxor Monki / Väska Jc / Mössa H&M / Handskar Accent / Klocka Ur&Penn / Skor Skopunkten
 

Ansiktsbehandlingen var verkligen hur mysig som helst, kände mig så avslappnad så det pirrades i hela kroppen, hihi. Dock var ögonbrynsplock och porklämning inte lika mysigt, men det är sådant man får stå ut med, vilket jag även gjorde. Mår däremot inget vidare nu, trodde att jag var så gott som frisk, men icket. Ska bädda ner mig i sängen och göra en tidig kväll i hopp om att kunna ta mig till skolan i morgon!

CATCH UP

Haha, så jävla typsikt att minneskortet till kameran är kvar i Jonas dator som är hemma hos honom i Piteå, attans! Men , det är sådant som händer helt enkelt. Får tidigast tillbaka det i morgon eller i helgen. Så ni får ha lite tålamod, men jag ska försöka göra mitt bästa. I värsta fall tar jag nog bara och lånar pappas minneskort, hehe.
 
Nu måste jag i alla fall öka tempot lite, ska in till stan och möta upp mina flickor Julia och Moa och få lite skolarbeten eftersom att jag ej har varit i skolan idag heller p.g.a. för lite sömn och inställda lektioner. Efter vår lilla träff är det dags för en skön och avslappnande ansiktsbehandling, supermysigt!

STHLM WEEKEND DAY 3

 Video, Sthlm Weekend Day 3
 
Tredje och sista videon från min och Jonas helg i fantastiska Stockholm. Som ni ser i videon så tog vi det väldigt lugnt sista dagen. Vi gick mest omkring, inhandlade det sista som stod på shoppinglistan, lunchade i kungshallen (igen) inannan hemlängtan slog till riktigt ordentligt och vi var redo att sätta oss ner på planet och åka hem till kalla, men välkomnande Luleå.
 
Hoppas att ni läsare uppskattar de här tre videorna från min och Jonas helg i Stockholm, och att ni vill se fler i fortsättning. Jag och Jonas har verkligen haft jätte kul tillsammans och vi är så glada över att så många har kollat in det vi har gjort. Det kommer garanterat att dyka upp fler videos framöver, det lovar jag!

THROUGH STONE WALLS AND STAIRS

Jacka FASHION BY IDAG / Byxor Monki / Väska Pieces / Skor Skopunkten / Handskar Accent / Halsduk Gina Tricot / Mössa Bikbok
 
Kan ni förstå att jag har sytt jackan själv? Jag kan knappt förstå det själv ibland. Därför har jag lite smått tvingat mig själv att börja använda mina kreationer för att inse hur duktig jag är och hur fint det faktiskt blir!
 

I övrigt så var Sthlm helt fantastisk. Och förutom all shopping som fyllde resväskan på vägen hem fick jag även med mig en förkylning som fyllde hela kroppen, score! Alltså har jag varit hemma från skolan både igår och idag. Riktigt väldbehövligt med ordentlig vila. Dock har det inte bara varit frid och fröjd här i  den nu sunkiga sängen, jag har så klart fått bort lite plugg som halvt har hängt på mina axlar, himla skönt! Är dock inte ritkigt klar ännu så jag ska se till att fortsätta arbeta innan gärnan ger upp för dagen.
 
Förhoppningvis kommer den tredje och sista videon från Sthlm upp ikväll, spännande va? Jag har knappt sett den själv eftersom att det är min otroligt fantastiska pojkvän som klipper och klistrar ihop allt, visst är han underbar, I love you. För ni har väl inte missat att han mejlade in den andra videon till (Big Brother) Sara Jönsson? Kolla HÄR!!!

STHLM WEEKEND DAY 2

Video, Sthlm weekend day 2
 
Dag två i fantastiska Stockholm. Här ovan ser ni en video som min kära pojkvän har filmat och redigerat. Vi började dagen med att ta oss till Roslagsgatan 34 där en bloppis skulle hållas av bl.a Fanny Lyckaman, Filippa Smeds, Sara Jönsson, Amanda Berg m.fl. Jag gjorde en del härliga fynd som ni självklart kommer att få ta de av lite längre fram (om ni nu inte redan följer mig på instargram, idagabriesson, och redan har sett ett utav fynden. Efter bloppisen lunchade vi i kungshallen innan vi begav oss ut på en rejäl shoppingrunda för att sedan åka hem.

SATURDAY

Todays, Sneakpeek
 
Efter en dag fylld med bloppis, fynd, bloggare, shopping, pizzalunch, solljus och en hel del promenerande är vi nu helt slut i kroppen och ska därför börja avrunda denna fantastiska dag med lite biomys och snacks. Senare ikväll dyker det upp ytterligare en video och förhoppningsvis lite tydligare outfitbilder. Tills dess, ta väl hand om er.

STHLM WEEKEND DAY 1

Video, Sthlm weekend day 1
 
Äntligen är vi framme i Stockholm. Som ni kan se i videon ovan så gick resan jätte bra. Dock är vi väldigt trötta, och med tanke på att vi ska upp tidigt imorgon så ska vi börja göra oss i ordning för att sova. Men, först ett avsnitt av Pretty Litte Liars. 
 

RSS 2.0