ONCE UPON A TIME

Hårvisning, Once Upon A Time
 
Istället för delta under modeveckan som för tillfället pågår i STHLM blev vi gymnasieelever inbjudna till frisörtreornas hårvisning. Inte illa måste jag säga. Jag är mycket imponerad. Vilken fantasi och kreationer de har skapat. Fantastiskt. Jag blev tagen med storm helt enkelt! Här ovan kan ni skåda mina utvalda favoritfrisyrer. Bland annat min lillasyster med fjädrar i pannan som pricken över i:et. Höll dock inte på att känna igen henne, haha!
Vad tycker ni? Visst är det vackert!

MOST WANTED

 
Most wanted right now, kan inte tänkte på annat en dessa sjukt snygga och grymma skor! Synd bara att jag ska spara mina pengar dom kommande sex månaderna. Men, jag tror att jag skiter fullständigt i det! Dessa skor skall bli mina.

WÉEKND

Jacka Jofama by Kenza / Byxor Sisters / T-shirt Gina Tricot / Handskar Accent / Väska Pieces
 

Godkväll! Hoppas att allting är bra med er. Själv är allt toppen med mig. Jag ligger just nu i min pojkväns säng med pojkvännen själv bredvid mig, supermysigt! Under kvällen har vi har ätit en otroligt god och romantisk middag, mixat ihop en mumsig proteinsmoothie och sett på en riktigt bra, men tragisk och sorglig film. Med andra ord så har vi haft en riktigt lugn och välbehövig kväll.
 
Vi har även planerat och smidigt lite planer inför helgen. Då vi nämligem ska ta flyget söderut för en weekend i huvudstaden. Det kunde nog inte kommit mer lägligt. Jag tycker det ska bli så skönt att komma bort ifrån kalla norrland ett tag (även fast vi bara har haft fem minus idag). Dock ska jag försöka spara så mycket pengar som möjligt. Men, som alla andra shoppinggalna människor därute så vet ni att det brukar ju inte fungera så där jätte bra! Jag ska dock föröska göra mitt bästa och endast köpa saker som är riktigt nödvändigt. 

JOFAMA BY KENZA 7

New in, Jofama by Kenza 7
 
Den efterlängtade jackan blev äntligen min. Som vanligt är jag ett stort fan av Jofamas samarbete med Kenza. Dock är denna jacka ingenting i gemförelse med acne jackan jag bloggat om tidigare (HÄR), men den duger, om inte mer än det. Den är ju trots allt riktigt snygg. Jag har däremot lite svårt att matcha den med tanke på att den är lite mer extrem än en vanlig skinnjacka, den känns liksom lite punkig, men det är coolt, jag gillar det. Det blir lite mer attityd.

PROJECT SWEATSHIRT

Video, Project Sweatshirt

PROJEKT

Jag och Jonas har spenderat hela kvällen (och natten) framför, samt bakom, både kamera och symaskin. Som ett riktigt team har vi samarbetat, till och med när tålamodet inte riktigt räckte till och satte vårt humör på spel.
 
Vi har nämligen sytt ett plagg samt filmat hela processen (vilket har gjort att det har tagit så lång tid). Plagget är nu klart, och kvar är det bara slutspurten av filmredigeringen. Om allt går enligt planerna dyker resultatet av filmen upp i morgon eftermiddag/kväll, glöm inte kika in då, godnatt.
 

JACKETS

1. MTWTFSS  2. Back  3. Back  4. Issue 1.3  5. Issue 1.3  6. SuperTrash  7. Stars by Jonas Hallberg'
 
Har gått och blivit helt tokig i jackor och alla dess olika fomer, detaljer och färger! Eller, färg och färg, menst svart och grått om man ska vara bokstavlig. Hur som helst Tycker jag att alla är helt inne i tiden och passar perfekt till dom varmare dagaran som smyger sig in sakta men säkert. Men, om man som jag inte har tålamodet att vänta på dessa varmare dagar gäller det helt enkelt att klä sig varmt, lager på lager är vad som gäller för att inte frysa ihjäl.
Ser ni någon favorit? Berätta gärna hur ni skulle matcha den!

SAVE IT

Jacka H&M / Sweatshirt Weekday / Jeans Gina Tricot / Skor Roots / Väska Jc / Mössa H&M

 
Har en hel del i skolan just nu, dock har jag väldigt tur som ligger grymt bra till i så gott som alla ämnen, score! Känns så himla skönt att gå till skolan och veta att man faktiskt gör något bra. Älskar förövrigt mitt schema också, trots att vi börjar kvart över åtta och slutar fem två dagar i veckan (samt halv tre, tre och halv fyra) så gör det absolut ingenting, för jag har så himla bra lektioner, som dessutom är riktigt roliga.
 
Bortsett från skolan håller min hjärna på att explodera av kreativa idéer. Vill mest sy hela tiden, och helst ska det vara perfekt och färdigt på en gång. Men, som den perfektionist jag är med världens sämsta tålamod så kan ni nog föreställa er hur irriterad jag kan bli när jag sitter där med svetten rinnande och sprättar upp dem förbaskade sömmarna, haha!
 

DOUBLE BELT

Bälte, Bikbok 199;-

En riktigt fin julklapp som tomten kom med. Har länge velat ha ett sådant bälte men har aldrig riktigt slagit till. Dock är det en liten stor nackdel med det, man ej kan ha det till jeans. Eller kan och kan, men det går inte att trä det genom alla hällor för att spännerna är alldeles förstora. Vilket är riktigt synd, men så kan det vara ibland! Får matcha det mer till klänning och kjol istället.

4 LOOKS

 
Fyra snygga och trendsäkra stilar som jag kommer köra stenhårt på nu när våren kommer (om några månader). För att få en komplett garderob är detts nyckelplaggen du behöver inför vårens alla dagar.
 
Den randiga tröjan funkar alltid till vardags, speciellt om du är stressad på morgonen och inte vet vad du ska ha på dig. Den vita skjortan, funkar lika bra till fest som till vardags. Men, bäst av allt till ett par loosefit/boyfriend jeans. Skinnjackan hänger som vanligt alltid med i svängarna och utvecklas från år till år. Sist men inte minst har vi 90talets moderna bomberjacka som har gjort och fortfarande gör riktigt stor succé.
 
 

GONE WITH THE WIND

Skjorta JC / Byxor Monki / T-shirt Gina Tricot / Skor Roots / Mössa Bikbok / Klocka Ur&Penn
 

Under denna "fotografering" var det endast tre minusgrader, men det blåste nå jävulskt, så både jag och mamma höll på att frysa ihjäl efter bara ett fåtal minuter. Som tur var lyckades vi få ihop några bilder (trots vinden) innan mörket kom och täckte hela staden. Efter vår lilla "fotografering" knallade vi ner mot stan i rask takt för att snabbt komma in i värmen. Vi började med Åhléns och avslutade med Ohlssons tyger. Med oss hem fick vi allt ifrån riktiga fynd till extremt saftiga priser.
 
Resten av kvällen ska jag påbörja ett (två) syprojekt här hemma. Tygerna är svarta och vita, transparenta och trikå. Om allt går vägen så kommer det här nog bli jätte bra! Jag ska även försöka fota steg för steg samt resultatet så att ni kan ta del av det och inspireras. Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
 

GOODMORNING

Goodmorning video


Godmorgon alla fantastiska människor! Idag är det lördag och endast en minusgrad ute vilket gör att ävene solen kikar fram. Därför ska jag börja dagen med en rask promenad innan jag åker in till stan med min kära mamma för att titta, eventuellt shoppa och kanske ta en fika. Vad ska ni göra i helgen?


GREYHOUND

Jacka Åhléns / T-shirt Gina Tricot / Jeans Dr.Denim / Bälte Lindex / Skor Din Sko / Väska Åhléns / Mössa Bikbok
 

Det är helt sjukt att jag tycker om att gå till skolan. Jag tycker om att att börja kvart över åtta varje morgon samt sluta mellan tre och fem. Eller, egentligen är jag inte alls förtjust i tiderna, helst av allt hade jag velat ha sovmorgon och slutat efter lunch. Men, det är dem otroligt bra lektionerna och den possitiva energin i min kropp som gör det så mycket bättre och framför allt roligare. Jag inser att jag klarar av mer än vad jag tror, så länge jag vill, och det vill jag.
I can, I will.

SNOW BLACK COAT

Kärlek vid första ögonkastet, har suktat efter denna jacka i över ett år nu. Detta kan nog vara en av min drömjackor (förutom den andra Acne jackan för 14.000;-). Så för tillfället letar jag som en tok efter denna jacka, ny som begagnad spelar ingen roll. Dessutom förtjänar jag denna jacka med tanke på att jag har skött skolan alldeles utmärkt denna vecka, så en belöning som denna skulle inte sitta helt fel, eller hur mamma!

MEET ME AROUND THE CORNER


Jacka H&M / Jeans Monki / T-shirt Gina Tricot / Skor Ten Points / Väska Pieces
Startade dagen med att vakna upp i min nya stora säng bredvid min stora kärlek. Sedan for jag till gymmet och gjorde lite nytta. Känns så himla skönt att komma igång med träningen, mår så mycket bättre! Till veckan börjar allvaret (mest troligt), skola från åtta till fem dem två första dagarna, det känns tungt men jag ska nog klara det. 

BIG BLACK BAG



INTO THE BLACK

Kjol Gina Tricot / Tröja Monki / Skor Skopunkten

2012



2012. Ett år som i stort sätt har varit en berg- och dalbana för mig. Från att vara helt förkrossad till att vara extremt jävla lycklig. Jag har under detta år lärt känna mig själv ytterligare lite bättre, trots alla jävla motgånger som har förstört min själ och fått mig att inse vad riktig känslomässig smärta är.
 
Jag har varit så lycklig att det har bubblat så mycket i kroppen att jag nästan har spruckit. Jag har som person blivit starkare och vågat säga ifrån när någonting inte känns rätt. Men, bäst av allt har jag fått uppleva riktigt kärlek, och det är hur jävla underbart som helst.

PIGGELIN

"Feber, hosta och halsont, nu ska jag bli #piggelin"
Följ mig på instgram, idagabrielsson heter jag där.

GOTT NYTT ÅR


Vänner och familj, mat och pommac, lockigt hår, pojkvän och stjärnor, lucky ballons och önskningar, skjorta och fluga, kornblå klänning, skratt och tårar, tomtebloss och en massa skålande, men bäst av allt, nyårskyssen vid tolvslaget, gott nytt år!

RSS 2.0