ROCKSTAR

Jacka Jofama by Kenza / Blus Gina Tricot / Jeans Dr. Denim / Skor Din Sko / Solglasögon H&M / Bälte Lindex
Egentligen skulle jag varit på jobbet just nu, men på grund av det dåliga vädret fick jag stanna hemma. Kändes dock lite surt när jag har klivit upp med tuppen för att göra mig i ordning och precis när jag ska åka iväg får jag reda på att jag kan stanna hemma. Valde dock att inte gå och lägga mig igen med tanke på att jag ska in till stan vid lunch för att träffa Alicia.

MIDSOMMAR

Bättre sent en aldrig, här är stora delar av min otroligt fina midsommarhelg. Vädret var på topp och lika så mitt humör. Det bjöds på god mat, världens finaste solnedgångar, dubblerainbow, glass, modetidningar, tårta, svala kvällspromenader, bad i midnattssolen (som förövrigt blev årets första dopp) och födelsedagsfirande av far och syster. Riktigt bra med andra ord, även fast jag alltid drömt om att ha en sådan där traditionell midsommar med midsommarstång, kransar och dansa små grodorna runt stången.

17 ÅR I STADEN

17 år idag och hur lycklig som helst. Jag har fått jätte fina gratulationer och lika fina presenter. Jag har haft en jätte bra födelsedag, trots det mindre bra vädret, men det gör inget för jag är lika glad ändå. Nu är det bara 365 dagar kvar till min stora 18 års dag, jag kan knappt tro det själv, jag vill inte tro det, men ändå längtar jag.

DIP DYE SHORTS

Shorts, Gina Tricot
 
Jag gör som alla andra fashionistor med ett öga för mode och följer strömmen genom att införskaffa mig desa shorts till min proppfulla garderob. Om nu bara vädret vill tillåta mig att använda dessa godingar. Än så länge är dem endast ögongodis, men för stunden så nöjer jag mig med det.

WHITE AND DENIM

Jeans G-star / Skjorta Monki / Skor Race Marin / Solglasögon H&M
 
Jag har haft sommarlov i drygt två veckor och jag känner mig inte riktigt utvilad än. Men jag antar att det kommer, jag hoppas det i alla fall. För om mindre än en vecka börjar jag jobba på riktigt. Och om en vecka exakt blir jag sjutton år och tar ett steg närmare vuxenvärlden. Tills dess ska jag fortsätta klia på mina bölder till myggbett, dega i min säng och kolla på den fantastiska serien Gossip Girl, XOXO

BATIKJEANS


1. Monki  2. Nelly  3. Nelly  4. Monki  5. Nelly  6. H&M  7. Converse  8. Bikbok  9. Monki  10. Nelly  11. Gina Tricot 12. Gina Tricot  13. Zara  14. Monki

Jag har gått och blivit förälskad i dessa batikjeans. Kan inte riktigt förstå varför, för egentligen tycker jag att mönstret känns en aning "barnsligt" eftersom att man som liten sprang omkring med sådana tröjor. Men "what goes around comes around" som man brukar säga. Så här skulle jag matcha jeansen som bäst. Dag som natt, morgon eller kväll. Vilket som så fungerar den vita bas T-shirten bäst i vilken situation som helst.

SPEECHLESS




Skor, Din Sko 299;-

Jag trodde aldrig, inte ens i min vildaste fantasi (som kan vara väldigt vild) att jag skulle äga ett par sådana klackar. Varför vet jag inte riktigt. Tror mest att det är för att dem är spetsiga fram. Jag har aldrig tyckt att det har varit speciellt snyggt, förrän nu. Jag föll pladask till marken och blev riktigt jävla kär, så jag var helt enkelt tvungen att ta med mig dem hem. De passar till nästan allting, vilket är en stort plus. Jag önskar bara att det kunde bli lite varmare så att jag kan skutta omkring med dem i bara ben.

BLACK & GREY



Min näst senaste kreation som blev en blandning av en ärmlös skjorta och en väst. Jag kommer använda den lite som både och (inte för att det är någon större skillnad). Till er som undrar så är det gråa tyget är ett jeans tyg och det svarta är ett underbart transparent tyg, tillsammans blir dom oslagbara!

Denna matchar jag som bäst med ett par svarta stuprörs jeans, smala svarta klackar och en slarvig knut mitt på skallen. Stirlent och enkelt, men ack så snyggt!

HIGH VOLTAGE












Jag tänkte att ni som missade den fantastiska modevisningen skulle få ta del av den också, men på ett annat sätt. Det är dock inte samma känsla, men det funkar. Jag hoppas att bilderna visar hur fantastiskt bra det var. För det var verkligen grymt och jag hade jag jätte kul. Förutom när jag var så jävla nervös på scenen, vilket man kan se på en del hemska bilder...men gjort är gjort och jag får väll försöka le lite mer nästa år, för jag såg nämligen inte speciellt vänlig ut, haha!

Tusen tack till alla som var där och deltog, och även ett stort tack till Andreas och Evelina som var där och fotatde.

RSS 2.0