FUR JACKET








Jacka Fashion by idag / Jeans Dr. Denim / T-shirt Monki / Skor Ten Points / Halsband H&M / Väska H&M / Ringar Jc / Halsduk Gina Tricot

Suck. Det känns som att jag kommer åka på en dunder förkyldning, vilket inte alls passar just nu när jag måste vara i skolan hela dagarna. Så jag hållarna tummarna och hoppas på det bästa! För nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng och läsa en mindre bra bok som ska vara utläst till nästa vecka...jag är på tredje kapitlet.

PÄLSJACKA


Detta var alltså vad jag satt och pyssla med i drygt fyra timmar igår. Det tog som sagt sin lilla tid, och tiden gav mig blåsor på fingrarna (tack vare våran urkassa sax) och mamma ett luddigt golv (vilket jag självklart städade undan när jag var klar) Men om man tittar på resultatet så tycker jag självatt det blev riktigt bra, eller vad tycker ni?

Ps. En dagens outfit med denna jacka dyker upp senare under kvällen.

GUNS'N ROSES







T-shirt H&M / Jeans Cheap Monday / Jacka Lindex / Skor Din Sko / Pälskrage H&M / Klocka Ur&Penn

Första advent



Vaknade upp och var lika glad som att barn på julafton när jag tittade ut genom fönstret och upptäckte att det hade snöat(!!!!). Jag blev så glad att jag sprang och väckte hela huset, hehe. Sen fick jag faktiskt känslan av att det var julafton, dock försvann den känslan efter att jag smaskat i mig en bit kebab pizza.

Resten av dagen har jag pysslat på min pälsjacka, som blev klar efter drygt fyra timmar. Resultatet, det blev väldigt bra måste jag säga. Speciellt med tanke på att det var min första jacka jag gjorde, helt själv.

Today I feel blue






Byxor Gina Tricot / Linne Topshop / Halsband Topshop / Skor Din Sko

Stressar på som vanligt just nu. Inte för att vi har speciellt mycket i skolan, men jag har lite bråttom i skrivande stund. För jag ska nämligen vara på skolan (igen) om drygt en timme för att sälja fika och kolla på den roligaste teatern jag har sett på länge (och jag ser sällan på teater). Så till er som bor i Luleå och inte har något att göra 19.00, kom för på Kv. Lärkan och kolla på teatern samt byta några ord med mig eller något sånt.

Annars så ska jag, Julia och Johanna ha mysdag i morgon på skolan, vilket innebär myskläder, så jag kommer jag skutta runt i min leopard Zipperall hela dagen.


Du säger att du minns och att det känns som igår




DENIM VEST







Väst Bikbok / Linne H&M / Jeans Dr. Denim / Skor Skopunkten / Mössa Bikbok / Halsband Bikbok

Även fast jag inte har någon läxa eller något, så känns det ändå som att jag borde plugga, dock vet jag inte riktigt vad...Jag tror att jag måste slappna av lite mer och andas ut när jag inte har något i skolan. Som idag t ex, därför ska jag nu slå mig ner i soffan och slappna av till DHW, för att sedan gå över till mitt regelbundna tittande av SATC.

Ps. Lägg märke till att det är drygt en månad kvar till julafton och gräset är fortfarande grönt!!!! (bortsett från frosten).

Jag måste varit någon annan, innan jag kände dig





Under dagens idrottslektion var det boxning på schemat. Vilket var väldigt kul (om man bortser från dom svettiga handskarna som luktade kloak). För när man väl stod där och pumpade på med slag kändes det som att man slog på en person som man inte tycker om så mycket (oj vad hemskt det lät, hehe). Det kändes som att för varje slag man slog försvann en del av ens (onödiga) berkymmer. Just därför ska jag försöka övertala pappa att köpa en boxningssäck som vi kan ha ute i garaget eller något. Så när man blir arg eller så är det bara att gå ut dit och slå, + att man får lite extra träning på det!

DENIM + BROWN







Skjorta Monki / Skor H&M / Väska The Bridge
Dagen började mindre bra...vaknade klockan sex av att tredje världskriget hade brutit ut, men det var bara Media Markt så öppnade. Irritationen som uppstod när jag fick reda på det var inte mild. Hade svårt att somna om efter det, och jag som hade sovmorgon och allt. Så dagen i stort sett har väll inte varit någon höjdare, så senare ikväll ska jag iväg och skaka loss till lite Zumba. Men innan det ska jag försöka bli på lite bättre humör genom att baka och eventuellt se något avsnitt av SATC.

GUBBSKOR




Skor, H&M 199;-

Jag har länge velat ha ett par så kallade gubbskor, helst ett bar second hand för jag tycker att dom blir snyggare med tiden. Men eftersom att jag inte hitttade några second hand så fick jag nöja mig med ett par sprillans nya från H&M för dryga 200kr. Dessa kommer jag använda tillsammans med min svarta gubbyxor eller till ett par strumpbyxor och en jeansskjorta, som jag har gjort dag (bilder på det kommer upp om en liten stund).


Hon ligger gömd under löven








Foto och redigering: Ida Gabrielsson (jag)  Modell: My Gabrielsson

Det tog ett innan jag tog mig tiden att gå igenom denna fotosession, som för övrigt är en utav mina bästa (om jag får säga det själv). Inspirationen kommer från en utav Melissa Horns låtar "Under löven". Redan första gången jag hörde den låten fick jag upp dessa bilder i huvudet, så jag var bara tvungen att utföra min idé. Och tack vare min otroligt snälla och vackra lillasyster så kunde min idé bli verklighet! Vilken bild tycker du om?

SPACE by ACNE






Linne
Acne / Shorts Gina Tricot / Jacka Åhléns / Skor Roots

Whats up med uppdatering så sent på kvällskvisten? Det verkar som att det har blivit lite av mitt "nya mönster", dock vet jag inte riktigt om jag gillar eller ogillar det. Hur som helst verkar det i alla fall funka, för tillfället.

Idag var den en nöjd och riktigt glad tjej som gick hem från skolan! Andleningen till det är för det första, det är fredag (!!!!!), men för det andra så har jag verkligen gjort så bra ifrån mig i skolan den här veckan, och jag är verkligen stolt över mig själv och min insats! Så när jag kom hem bänkade jag mig i soffan med glass och blåbärspaj för att se några avsnitt av SATC, men efter två avsnitt slocknade jag och vaknade inte förrän tre/fyra timmar senare då mamma väckte mig genom att hälla vatten på mig...

Nej, nu ska jag börja röra mig mot sängen. För i morgon har jag planerat att göra det riktigt fint och mysigt på mitt rum, sen ska jag även ut och fota innan det blir mörkt ute. För vid den här tiden på året hinner man knappt se ljuset när man går i skolan nästan varje dag. Man skulle kunna säga att det är natt dygnet runt här.

VERSACE for H&M


För er som har missat det så släpptes VERSACE's Kollektion för H&M idag, och jäklar vilka kläder alltså! Jag tycker att varenda skapelse är gudomlig, även fast jag inte skulle kunna tänka mig att ha på mig allt själv så älskar jag det ändå. Dock har jag valt ut några läckra favoriter som ni ser här ovan. Jag skulle utan tvekan kunna tänka mig att gå klädd så där vid ett mer speciellt tillfälle! Synd bara att jackan var slutsåld, för de var den jag gillade mest!
Vad tycker ni om kollektionen? Bra/dålig, snygg/ful?

Jag är för feg för att dra mig ur





Skjorta Bikbok / Leggings Lindex / Skor Scorett / Väska Melissa Horn / Ringar Jc, Gina Tricot och SNÖ

Idag har jag gjort bort ett matteprov, vilket känns bra nu i efter hand när det är bortgjort. Hoppas bara på det bästa när det kommer till resultatet! Sen var det tänkt att vi skulle ha förhör på några enegelska glosor, men vi slapp det idag. Dock hade jag gärnat velat ha det, eftersom att jag för en gångs skull kunnde alla innan och utan, typiskt! Imorgon har jag endast en lektion (matematik) som börjar 13.45, sovmorgon tänker ni, men icket! För vi "pluggisar" på HV1TEX gillar "inte" att ha sovmorgon. Därför kommer vi till skolan mycket tidigare och gör bort lite arbeten.

Nu ska jag läsa lite om bomull...har eventuellt prov om det på fredag. Sen avslutar jag denna kväll med något avsnitt av SATC.

LEOPARD JACKET


Jacka, H&M 299;-

Kunde inte motstå denna skönhet när jag såg den dingla alldeles för högt upp från marken, det var knappt så att jag nådde ända upp till den (även fast jag sto på tå). Men med ett jätte hopp lyckades jag få ner den. Nu när den är min, sitter jag bara och drömmer mig bort hur och vad man kan matcha den med. T ex. ett lite större linne tillsammans med ett bara sportiga skinnshorts (som jag förövrigt också har införskaffat mig, funderar dock på att återlämna dom) plus ett par kängor och ustläppt hår till det. Det låter inte alls så tokigt. Vad tycker ni om (fusk)päls?

FEATHER + CROCHET





Shorts Bikbok / Topp H&M / Skor Roots / Halsband H&M

Jag har haft så fullt upp nu den senaste veckan, vilket har gjort att bloggen har hamnat lite i kläm som ni kanske har märkt. Men nu är jag tillbaka igen, förhoppningsvis.

Ps. Tack så mycket till alla som läser min blogg och kommenterar, ni är underbara!

In this California king bed



Halva veckan har redan gått och jag har knappt märkt det själv, därför hoppas jag på att det fortsätter i samma takt fram till jullovet eller egentligen resten av skolltiden som jag har kvar (ca. 2,5 år).

För tillfället drömmer jag mig bort till gymmet (???) av alla ställen, men anledning är den att jag längtar så in i bomben att få dansa Zumba!! Känns som att det var evigheter sedan, så på fredag smäller det, Ä.N.T.L.I.G.E.N. Jag så mycket att jag till och med har gjort en egen spellista med musiken vi brukar dansa till, och samtidigt som jag lyssnar på den går jag igenom dansen i huvudet. Det kan även hända att jag gör ett litet danssteg då och då, senast igår när jag och Julia tog en PW runt udden på idrotten. Men nu ska jag fortsätta drömma vidare, men den här gången till SATC.

Ps. Om du klickar på det fetmarkerade ordet "spellista" ovan kommer du till min spellista med Zumba musik.

Hur vill du leva när tiden går för fort





Topp Vila /  Cape Gina Tricot / Skor Jeffrey Campbell Lita / Halsband Ur&Penn

Dagen började med att jag försov mig två timmar...bra start på dagen, NEJ! Men som tur var började vi kvart i tolv så jag kom hur som helst inte försent. Tur det säger jag bara, annars hade helvetet brutit ut! Väl på skolan fanns det så himla mycket att prata om, så vi satt kvar och pratade i drygt en timme innan vi gick in mot stan och ögonshoppade.

Elsas Hemlighet


Jag har egentligen aldrig tyckt om att läsa böcker...förutom Sofi Fahrmans romaner om Elsa. Åh dom är så bra, så när den sista boken kom ut för drygt en vecka sedan hoppade jag av glädje och tog mig till närmaste bokhandel. Nu när är den min och jag kommer att spendera varje kväll med att läsa några kapitell ur boken.

Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om







Fotograf:
My Gabrielsson  Modell: (Jag) Ida Gabrielsson

LEOPARD DOTS





Skjorta MQ / Shorts Bikbok / Linne H&M / Skor Roots


Dagen började med att duktiga-ida kom fram och gjorde sin mor glad genom att pusta alla fönster på huset. Och nu är jag äntligen klar! Det tog väll en timme drygt, så nu när jag ändå är i farten så tänkte jag "varför inte städa hela huset och göra sig av med allt onödigt som bara ligger och skräpar?" Så jag antar att det är bara att sätta igång med det nu innan energin försvinner!

Ibland glömmer jag bort att jag är fri


T-shirt, H&M 149;-

Fick med mig denna hem från stan i helgen. Egentligen skulle jag ha en svart t-shirt med svartvitt tryck, men som ni ser blev det inte ritkigt så. Men lika glad för det är jag! Jag kommer i alla fall att använda den här till något svart på benen och eventuellt en brun pälsjacka på det!

POLO + JC






Polo H&M / Skor Jeffrey Campbell / Solglasögon Cubus / Väska Åhléns


Kan ni fatta att det redan är 1 November och snön har inte kommit ännu! Jag längtar snart ihjäl mig efter denna kalla, men mysiga snö. För över ett år sedan hade vi redan fullt med snö, men i år verkar det ta lite längre tid...typiskt!

Idag blev det en lunchbuffé på käraste Waldorf med min vän Julia. Och smarta som vi var åt vi så mycket att vi rullade därifrån ut på stan. På stan hittade jag en leopard jacka/kofta och en bok. Men det bästa av allt är att mamma kommer hem vilken sekund som helst med The Sims 3 - Leva livet. Så nu vet ni vad jag kommer att göra resten av lovet.

RSS 2.0