Den svenska björnstammen


Kärlek vid första ögonkastet, kärlek vid sista ögonkastet. Tidigare ikväll var jag (tillsammans med Julia) och tittade på Den svenska björnstammen, vilket var helt underbart! Så himla sköna snubbar, riktigt fina och mysiga, man ville bara krama allihopa! Men istället fick jag ett par fina autografer och två feta lyckorus när dom sjöng "Vart jag mig i världen vänder" och när jag blev ägare till den fantastiska tröjan på bilden ovan, som förövrigt är min nya favorit tröja!

Fuck off, I don't need you anymore





Hoddie Fashion by idag / Byxor Fashion by idag / Jacka Jofama by Kenza / Solglasögon H&M / Väska Fashion by idag / Hårband Bikbok / Skor Converse

Dagen har hittils bjudit på sovmorgon, sol och endast en halvtimmes "lektion", dock återstår nu en massa skolarbeten.
Men innan jag tar tag i det ska jag unna mig lite choklad och fortsätta sy på mitt senaste projekt, ciao.

Fashion by idag - hoodie


Kom på mig själv när jag städade rummet att jag faktsikt inte har visat en enda grej som jag har gjort i skolan. Men någon gång måste ju bli den första. Detta är alltså en hoodie som jag har gjort i början av terminen när vi jobbade med trikå. Jag är egentligen inte så förtjust i att använda saker och ting som jag själv har gjort (varför vet jag inte). Men detta är faktistk ett utav det få plagg som jag har gjort som jag har använt och kommer fortsätta använda. Om man tittar på  byxan pch kjolen som jag gjorde under hösten så är det nog ingenting jag kommer att gå runt i, hehe.

Skinnväst




Väst Gina Tricot / Tröja Sisters / Jeans Jc / Skärp Lindex / Skor Skopunkten

Det blev ett litet upphåll...men jag behövde det, jag behövde det så att jag kunde samla mina tankar.

Jofama by Kenza 9



Som många andra så har även jag länge letat efter den "perfekta" skinnjackan, och äntligen har jag hittat den! Behöver egentligen inte säga så mycket mer förutom att den är helt underbar till utseendet och sitter som en karamell på kroppen (kan man säga så?).

Från och med nu kommer jag att bo i denna, oavsett väder. Det bevisade jag igår när jag invigde den på minus 30 grader (festivalen) och gick hem till Alicia mitt i natten. Minus grader var bara förnamnet på hur kallt det var!

TOP MODEL SVERIGE VICTORIA ERIKSSON





Igår innan jag började skolan fick jag ett samtal från Julia i min klass att hon precis hade sett Victoria från Top Model Sverige på stan. Så jag skyndade mig att möta upp henne, sen satte vi full gallop åt det hållet hon hade gått, i hopp om att hitta henne (hehe). Tyvärr gjorde vi inte det, så lite halv besvikna tjejer accepterade läget och fortsatte dagen med en alldeles förjävligt friluftsdag ute på isen.

Men, när jag kom hem igår tog jag kontakt med Victoria på Facebook och berätta bland annat att några från min klass sett henne på stan och att det skulle vara otroligt kul ifall hon ville komma och hälsa på våran skola. För hon har nämligen också gått Textil design (eller mode & design som det hette när hon gick). Tyvärr hann jag inte få något svar innan jag gick och la mig. Men när jag kom till skolan i morse så fick vi reda på att en av våra lärare också tagit kontakt med Victoria efter att hon fått reda på att hon var i stan. Och det visade sig att hon skulle komma på besök under dagen, vilket gjorde att vi hoppade och skrek av glädje!

Efter att ha räknat ner timmarna till dess att hon skulle komma så dök hon upp och ett leende fastnade på mina läppar. Det var så otroligt spännande och intressant att få höra allt hon har gjort efter det att hon tog studenten. Man blev så inspirerad av allt hon har hunnit med på endast fyra år. Sedan måste jag även tilläga att hon är verkligen jätte härlig som person, så himla snäll och gullig! Skolveckan kunde inte ha fått ett bättre avslut än detta, jag är så lycklig!

TÄVLING I SAMARBETE MED DESIGN BY MW




I samarbete med designbyMW kör jag igång en tävling där man har chansen att vinna ett valfritt smycke.
Det du behöver göra är:
1. Gå in HÄR och välj ut ett smycke som du vill vinna.
2. Länka sedan till smycket genom att kommentera detta inlägg (glöm inte att skriva ditt namn och din mailadress).
3. Gilla även designbyMW på facebook genom att klicka HÄR.

Tävlingen håller på till 28/3 - 12, då jag drar en lycklig vinnare!
Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

SVALKAR VINDEN


Tanken var ju (och det är alltid tanken som räknas) att detta skulle bli en dagens outfit inlägg. Men som ni ser blev det ju inte det, eftersom att jag upptäckte att detta blev tio gånger coolare! Så jag är lika glad ändå, om inte gladare till och med.

Dagen har i stort sett bestått har hårda och jävligt irriterande vindarna. Trodde faktiskt att jag skulle blåsa bort med vinden ett tag, men icket. Hade dock varit skönt att bara blåsa iväg, för att sedan se vart man landar. Men istället hamnade jag hemma i sängen med täcket över huvudet i hopp om att den konstiga känslan i min kropp skulle försvinna. Vilket den såklart inte gjorde. Men istället för att ligga kvar där och bara jäsa, lät jag brödet som jag bakade jäsa åt mig istället. Så i morgon ser jag fram emot mitt fina frukostbröd. Nu ska jag rensa skrivbordet på datorn(?) sen är det dags för en romantisk dejt med kära John Blund.

TYGPÅSE


I fredags satte jag mig ner vid symaskinen och "slängde" ihop denna tygpåse, samt målade dödsrelikerna symbolen. Jag är egentligen inget stort fan av Harry Potter, men just dödsrelikerna symbolen tycker jag är så sjukt snygg! Jag tycker till och med att den är så snygg att jag skulle kunna tatuera in det på handleden.

TAPETMODEVISNING







Igår var jag på hela två stycken visningar. En hårvisning under dagen och en tapetmodevisning där nervösa lilla jag fick agera som modell. Vi (Mode och Design/Textil design) hade fått en förfrågan av Happy Homes om vi ville göra kläder av vårens tapetnyheter, svaret var självklart ja!

Till en början verkade det en aning svårt, kläder av tapeter liksom...det är ju inte något man gör varje dag. Men tillsammans slog vi ihop våra hjärnor och började skapa och resultatet (om jag får säga det själv) blev jävligt bra! Vad tycker ni?

JAG SAKNAR DET SOM INTE FINNS


Första dagen efter lovet och jag är så gott som död. Orkar inte göra ett skit förutom att äta mat. Har ett prov denna vecka och ett annat prov nästa vecka, måste börja plugga men jag orkar inte, jag är för trött för det, trött och less. Funderar på att gå och lägga mig istället, i hopp om att det ska kännas lite bättre när jag vaknar, godnatt.

THE SECOND JACKET






Jacka Fashion by idag / Jeans Dr. Denim / Linne H&M / Skor Jeffrey Campbell / Mobilväska Jc / Ringar Snö och Glitter

Här är den andra jackan som jag pratade om i inlägget här nedan. Den har ingen huva utan endast ett par "synliga" fickor som detalj.

RSS 2.0