GOD JUL & GOTT NYTT ÅR


LIKE A BOSS

Jacka Sisters / Jeans Dr. Denim / T-shirt Homemade / Skor Roots / Mössa Bikbok / Ringar Jc,

BLACK PEARL

Halsband, Ur&Penn ca. 70;-
Köpte detta halsband för någon månad sedan och ångrar det inte en enda sekund! För det går verkligen att ha till (nästan) allt. T ex. så kan man piffa till en helt svart outfit med detta enkla snygga halsband!

IF I WERE A BOY

Jeans Sisters / Blus Gina Tricot / Kavaj Monki / Skor Din Sko

BUSINESS WOMAN


PLASTPÅSE

Denna plastpåseväska sydde jag åt min kära mor i julklapp. Tanken var att hon skulle ta med sig den hit till Thailand och ha den som strandväska, men såklart glömde hon den hemma, typiskt! Vad tycker ni om den?

ARLANDA

Som rubriken säger så befinner jag mig i skrivande stund på Arlanda, och här kommer jag att stanna tills ikväll då planet till Thailand(!!!!!) går. Jajamensan, ni läste rätt! Jag ska äntligen få åka till mitt andra "hem". Dock är resan väldigt lång och jag är redan trött med tanke på att jag endast har sovit fyra timmar inatt och vaknade klockan 04.59 i morse för att hinna med planet till stockholm. Det ända vi kan göra och kommer att göra fram till ikväll är att äta och vänta.

Ps. Om det är någon som undrar hur det kommer att bli med uppdatering nu när jag åker iväg så kan jag meddela att jag sitter och gör i ordning några tidsinställda inlägg som kommer att dyka upp lite då och då. Eventuellt att jag uppdaterar lite därifrån när vi ändå har datorn och det med oss. Men det beror på om jag hinner och orkar.

MUSTARD YELLOW







POLO GINA TRICOT  / SHORTS GINA TRICOT / SKOR ÅHLÉNS

Jävlar i helvete (ursäkta mina ordval) var fort det har gått! I dag tar jag jullov och det känns för jävla bra!!!!! (ursäkta mitt ordval, igen). Som jag har längtat och längtat.

Nu har jag endast två och ett halvt år kvar, sen är jag så gott som fri. Dock är jag lite skraj för att att fylla arton och gå ut gymnasiet. För det känns som att ju närnare jag konmmer studenten, ju närmare kommer jag kanten på en klippa som jag kommer att ramla ner för utan att ha lärt mig flyga. Sjuka tankar jag vet, men jag tror mest att jag är lite rädd att klara mig på egen hand.

Och jag som har sagt att så fort jag blir arton lämnar jag huset. Men jag är inte så säker på att jag står fast vid det längre...för när jag tänker efter är det rätt så bra att bo med min kära mor och far.

INSTAGRAM


Ni har väll inte missat att jag har en användare på Instagr.am (där jag lägger upp mer vardagliga bilder). Om ni nu skulle ha gjort det så tycker jag att alla som har tillgång till det lägger till mig och gillar mina bilder samt kommenterar något fint! Sök bara på Ida Gabrielsson, så ska ni nog hitta mig.

Ps. Den första som gissade rätt angående vad jag fick i julklapp var fina Molly.

GREY ISSUES







Klänning Monki / Jacka Lindex / Kängor Roots / Halsband Style By Tyra och Bikbok

Puh! Ännu en vecka avklarad bara tre dagar (i skolan) återstår, sen tar jag ett riktigt jävla jullov! Jag kan knappt fatta att det faktiskt är julafton om exakt en vecka med tanke på att gräset fortfarande är grönt på vissa ställen och jag går fortfarande omkring i min vår/höst jacka. Dock behöver jag inte ha så mycket julkänsla för i år eftersom att jag har andra planer ;)

Denna lördag har jag i stort sett spenderat på stan där jag har färgat bryn och fransar samt köpt julklappar och lite små saker åt mig själv! Senare ikväll får vi middagsgäster och min systers kompisar kommer över, så vi ska eventuellt ha en mysig SPA-kväll med ljus, bubbelbad, bastu, ansiktsmask, måla naglar, snacka lite "skit" och kanske kolla på SATC.

Ps. Vi hade mini julafton på morgonen då jag äntligen fick min stora kärlek! Någon som kan gissa vad det var?! (Rätt svar får en länk).

Du är lika vacker som en ängel


Mammas fina ängel, som nu mera står på mitt skrivbord.

Det känns som att jag har missat en hel dag, eller rättare sagt en halv dag. För igår när jag kom hem från skolan (vid halv sex) åt jag middag och sedan somnade jag på soffan vid sju halv åtta. Sen kom min mor och min lilla prins till hund och väckte mig, dock ville jag såklart inte vakna. Så jag gick direkt till min säng och somnade om. Vilket betyder att jag alltså var pigg och utvilade när jag vaknade tjugo över sex i morse.

Dagen har i stora drag sett ut så här, vi har gått på våra tre lektioner och imponerat på våra lärare för att sedan glida vidare in till stan och ögonshoppa, samt fika två gånger innan det var dags för en julmiddag tillsammans med våra treor. Under middagen hade vi det riktigt roligt! Vi fick oss ett och ett annat roligt skratt. Vilket gör att jag längtar till nästa onsdag då vi ska ha ännu mera julmys med sång och fika!

▲BLACK▼







Cape Monki / Polo H&M / Jeans Dr. Denim / Skor Bronx / Handskar Lindex / Mössa Bikbok / Väska Accent

Dagens enkla, tråkiga, svarta, men snygga outfit! Ibland måste man få vara lite tråkig och ta bort lite färger, för det har också sin charm.

I morse tog jag och Julia beslutet att vi skulle ta en rejäl sovmorgon istället för att komma tidigare till skolan och jobba på våra byxor. Och den där sovmorgonen behövdes verkligen! Det kändes så skönt att inte stressa ihjäl sig på morgon utan att bara glida runt och andas ut innan det var dags för lektion vid kvart i tolv tiden, inte helt fel! Måste faktiskt passa på och erkänna att jag verkligen älskar vårat schema, det är verkligen underbart! Hur som helst är jag nästan klar med mina byxor, har endast en knapp kvar som ska sys fast, sedan är jag så gott som klar (om allt går som det ska).

BROWN MOCHA






Shorts Bikbok / Linne Bikbok / Kofta Gina Tricot / Skor Scorett

En outfit från tidigare i veckan, då den "riktigt snön" hade börjat falla ner från himlen. Dock har det inte slutat ännu, vilket har resulterat att det är näst in till omöjligt att ta sig fram när det är snö ända upp till vaderna! Men inte klagar jag, för jag är så lycklig att snön äntligen har kommit. Därför ska jag göra förbereda mig inför morgondagen. För då ska jag nämligen upp lite extra tidigt och fixa mig för att sedan vara ute och fota i princip hela dagen (så länge det är ljust ute). Resultatet kommer ni självklart att få ta del av!

Saker jag är (riktigt) glad över just nu:
• Snön har äntligen kommit(!!!!)
• Jag håller hårt i mina pengar.
• Jag lyckades trä overlockmaskinen på skolan (Ida kirra biffen!)
• Mitt rum är riktigt fint med den nya julbelysningen.
• Jag gjorde en god gärning idag.
• Jag är snart klar med mina byxor (i skolan).
• Jag har redan fått den bästa julklappen!

SJÖBODA







WISHLIST


Klänning Vero Moda  Halsband Ur&Penn  Tatueringar Style By Tyra  Ring Style By Tyra  Skor Jeffrey Campbell  Halsband Nelly.com  Tvål, Body Butter/Scrub The Body Shop

Julafton närmar sig med stormsteg och jag har äntligen klurat ut en liten önskelista som jag ska ge till jultomten. I år önskar jag mig ovanligt lite faktiskt, det är väll både bra och dåligt! Helst av allt skulle jag vilja ha skorna och klänningen! Men med tanke på att jag redan har fått en ritkigt bra julklapp så är det inte säkert att tomten vill ge mig någon fler (även fast jag har varit snäll), dock tänker jag suga lite på karamellen innan jag berättar/visar den för er.

Ps. Till mamma och pappa, jag har storlek XSmall på klänningen och skostorlek 38, puss!

Jag vill minnas det jag en gång glömde bort







Skjorta Cheap Monday / Jeans Monki / Väst H&M / Skor Roots

En (nästan) bortglömd favorit outfit som jag har använt väl under höstens gång. För nu när hösten äntligen har lämnat oss och vintern har tagit sin rätta plats så stortrivs jag verkligen! Åh, det är så himla mysigt med snö på marken, det hade faktiskt inte kunnat vara bättre just nu! Jag älskar mitt liv mer än någonsin.

KREATIVA FINGRAR


I helgen har jag spenderat all tid åt att umgås med min (mormors) kära symaskin. Man skulle kunna säga att vi har varit som handen i handsken, pricken över i, foten i skon och sekundvisaren på klockan. Med andra ord så har vi fungerat jätte bra ihop och det börjar likna ett riktigt bra resultat (igen). Så håll i hatten kära läsare, För inom kort kommer ni att få ta ännu mer del av min kreativitet. Någon som vågar lägga en vild gissning på vad håller på att sy?

RED PANTS








Leggings Vila / Skjorta Cheap Monday / Skor Skopunkten / Munkjacka H&M / Halsband Bikbok

På ett ögonblick bestämde sig vädergudarna för att det skulle regna istället för att snöa. Vilket innebär att det är 1 december och gräset är fortfarande grönt... Jag tycker att det är ganska tragiskt ändå, med tanke på att det faktiskt är julafton om drygt tjugotre dagar, och det är inte ens säkert att vi kommer få någon snö tills dess. Men jag håller tummarna och tog på mig mina röda byxor (leggings) idag för att få lite extre julkänsla!

RSS 2.0