FREDAG

Det är fredag, jag är glad och har glasögon på mig! Snart kommer min pojkvän hit för att pussas med mig. I morgon ska jag gå modell åt Kevin. Jag är riktigt nervös, men det ska nog gå bra! Så ni som har vägarna förbi Luleå stad i morgon, ta en sväng förbi Shopping klockan 12.00 och 14.00, önska mig lycka till. Trevlig helg!

 


WEEKDAY, EVERY DAY

Alla godingar kommer från Weekday.
 
Känner verkligen att jag behöver uppdatera min garderob nu när hösten är här. Gråa och svarta kläder känns helt rätt nu när mörkret börjar falla. Synd bara att jag bor i norrland (vi har ej så bra butiker som ni i söder) och inte har pengar, eller pengar har jag, men dem ska jag spara till en (än så länge) hemlig sak. Så det kanske är lika bra att bara dröm vidare. Om nu ingen där ute känner för att överraska mig med något fint här ovan, som t ex mamma och pappa. Jag vet att ni läser min blogg, så lägg dessa godingar på minnet och ta en sväng förbi Sthlm snarast! Tack på förhand, från er äldsta, sjuttonåriga dotter med köpstop...
 

IF YOU NEVER TRY, YOU'LL NEVER KNOW

Jacka/Gina Tricot T-shirt/Gina Tricot Jeans/Gina Tricot Sjal/Gina Tricot Skor/Roots Väska/JC
 
Här är några bilder på en väl använd outfit och min "nya" hårfärg.

ONSDAG 19 SEPTEMBER

Sitter (halvsitter) i min säng och brottas med mina tankar, som vanligt. Känner mig som två personer. En positiv Ida och en negativ Ida. Jag försöker för tillfället vara positiva Ida, men negativa Ida drar mig tillbaka. Jag försöker bli vän med mig själv, eller jag försöker få positiva Ida och negativa Ida att bli vänner. Nu börjar jag känna mig lite schizofren. Men jag brukar alltid prata med mig själv. Eller egentligen pratar jag bara högt, fast det kanske är same shit, vad vet jag?
 
I dag har jag har kommit långt på min klänning som jag håller på att sy (i skolan), men det gick åt skogen när jag tyckte att allt gick så bra. Varken symaskinen eller ärmarna på klänningen ville samarbeta, så jag gav upp, men bara för idag. Jag har haft på mig träningskläder hela dagen. Jag planerade nämligen att dra till gymmet efter skolan, jag var nära att skita i det, men icke. Istället tog jag mig dit och sprang på bandet (jag sprang alltså, jag gick INTE). Jag hade världens drivkraft, satte från början upp ett mål som kändes lite för högt, jag var nära på att ge upp (en gång till), men från ingenstans fick jag nya krafter och jag nådde mitt mål. Efter det kände jag mig som en Gud, det var som att jag kunde klara av vad som helst! Enda tills jag klev på bussen då mitt busskort vägrade fungera och den dryga busschauffören inte ville vara särskilt hjälpsam. Ändå log han åt mig när jag klev av bussen. Kan inte riktigt avgöra om han var glad eller inte, han kanske bara hade humörsvängningar som vi kvinnor brukar ha.
 
I kväll ska jag läsa bloggar i mängder, göra mitt ommöblerade rum någorlunda fint tills i morgon då min älskade pojkvän kommer hit. Jag ska även försöka få lite mer kunskap om judendomen (har prov på fredag), så om någon där ute i världen känner sig lite mer kunnig än mig på den fronten får ni gärna kontakta mig och dela med er av er kunskap.
En halvbild på min stora och fina drömfångare.

FOREST

 Jacka Jofama by Kenza / Topp Weekday / Jeans Dr. Denim / Bälte Lindex / Halduk Gina Tricot
 
Jag har haft fullt upp fast jag har ändå haft tid till annat. Jag har (äntligen) packat upp resväskan från Sthlm, färgat håret (kan fortfarande inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte), pussat på min pojkvän, varit otroligt förkyld, lekt med maten i skolan, funderat på att sluta blogga, ritat en egyptisk kvinna, ätit digestive i mängder, varit på modevisning, gråtit, skrattat, ätit bullar, varit förbannad, arg och jävligt irriterad, ätit gofrukost med mina fina flickor, pratat och planerat om en hemlig sak, funderat på att klippa håret, gått omkring med ett kokt ägg i väskan, gjort rosor av fina vita sidenband och lyssnat till fint gitarrspelande.
 
Nu ska jag titta på I rymden finns inga känslor för tredje gången idag, fast den här gången utan min älskling. Sen ska jag rensa min bloglovin på 613 inlägg och göra ett försök och rensa garderoben. Jag har alldeles för mycket kläder som aldrig kommer till använding, är det någon som är intresserad av en bloppis eller liknande?

ANGELICA BLICKNär jag (tillsammans med min klass) var på MBFW hade vi självklart stora förhoppningar om att få träffa en och annan kändis. Vilket vi gjorde. Fanny Lyckman, Andreas Wijk, Charlotta Flinkenberg, Caroline Sandström, Jennifer Åkerman, Karin Bylund, Angelica Blick (den gulligaste av alla), Isabelle Adrian, Rebecca Simonsson, Melody Pourreza, Lisa Olsson och Jennifer Hedlund var alla på samma plats och vi fick den stora äran att ta kort och byta några meningar med en del av dem.
 

TÅLAMOD

Jag har försökt samarbeta med två olika datorer, ett hundratals bilder och världens sämsta tålamod men ingenting verkar bli som jag vill idag. Återkommer inom kort.

MBFW OUTFIT


Jeans Gina Tricot / Topp H&M / Jacka Jofama by Kenza / Skor Din Sko / Väska Scorett / Klocka Ur&Penn

Så här skuttade jag omkring under Stylins visning, fast med ett stort leende på läpparna och grönska på byxorna (gick in i en blomlåda...). På bilden har jag dragit på mig mitt "se-cool-ut-ansikte". Grejen är ju bara den att jag inte ser så cool ut...men man kan ju alltid försöka, eller hur?

RSS 2.0