IN LOVE WITH THE FEELING

Det blir ett bildlöst inlägg, det händer inte ofta. Men istället är det fyllt med känslor, bra känslor. Jag vill bara skrika, skrika rakt ut, skrika så mycket tills rösten skär sig, tills jag knappt får luft, tills jag spricker. Ungefär så lycklig känner jag mig just nu, och kanske lite till. Känslan är underbar. Vanligtsvis skulle jag varit rädd för att berätta om min lycka för andra. Rädd för att saker och ting ska ändras till det sämre, eftersom att det har gjort det förr. Men jag vågar ta risken. Jag vågar falla utan att veta ifall någon kommer vara där och fånga mig. För jag vet att, om jag faller utan att någon tar emot mig, så kommer jag att resa mig igen. Det kan ta tid, men jag vet att jag kommer lyckas, jag har gjort det förr och kommer säkert att göra det flera gånger igen. Men just nu vill jag inte falla. Jag vill vara med dig och ingen annan.

BEIGE & BLACK

Tröja Gina Tricot / Shorts Bikbok / Skor Roots / Väska Scorett / Klocka Ur&Penn / Ringar H&M
 
Godmorgon! Jag antar att dem flesta av er ligger och sover just nu. Själv var jag uppe med tuppen i morse, det var en aning jobbigt att ta sig ur sängen så pass tidigt på morgonen när jag har lagt mig tidigast fyra i snart två veckor. Men jag kämpar på och krigar mig vidare till jobbet om en liten stund.
 
Annars så mår jag för jävla bra, och jag hoppas att ni mår lika bra som mig och är extremt lyckliga så att ni bara vill skirka tills ni spricker. Om inte så ska ni se att den dagen kommer, ha lite tålamod bara så löser sig allting. Saker och ting händer av en anledning, det gäller bara att försöka lista ut var/när/varför det händer. 
 
Ps. Tusen tack Alicia för att du ställde upp som fotograf till dessa bilder! ❤

MOCKAVÄST

Väst, Carlings
 
Denna tuffa väst som (fortfarande) luktar mocka fick jag på min fina 17 års dag. Jag är totalt förälskad i dragkedjorna som i stort sätt gör hela västen. Jag har dock inte haft möjligheten att använda den än. Men så småning om så ska den användas väldigt flititgt till munkjackor och stickade tröjor i matchande färger.

MY ROOM

Efter mycket om och men fick jag ihop några bilder på mitt fina vita rum.
 
Förutom allt som är vitt så gillar jag även mina glittriga Jeffrey Campbell, min vita spegel med en touch av antikt,  mina fina rosor som finns lite här och var i rummet och min vita klänning i spets som jag hade när jag gick ut grundskolan och som fortfarande bara har använts en gång.

DREAMS

Jag drömde om dig inatt, du var förändrad.
Jag ville möta din blick, fråga om allt var okej, du tittade bort.
Jag drog mig undan, gick förbi utan ett ord sagt.
Jag fortsatte gå, tårarna rann.
Jag vaknade, jag grät, jag saknar dig.
 

KNITTED

Stickat Carlings / Väst Gina Tricot / Jeans Dr.Denim / Solglasögon H&M / Klocka Ur&Penn / Ringar H&M / Skor Style by Tyra
 
Halva sommarlovet har passerat och hela min kropp fylls med ångest. Jag har spenderat alldeles för många dagar liggandes i min säng och tittat på serier. Skäms på mig. Men nu är det slut på sådana fasoner. Från och med nu ska jag vara ute och ta vara på (den svenska) sommaren, oavsett väder.
 
Ps. Märks det att jag gillar mina pilotbrillor eller, haha!

NITLOAFERS

Skor, Style by Tyra 399;-
 
Som jag skrev för några veckor sedan var dessa skor på väg hem till mig. Det tog dock sin tid, men det var helt klart värt väntan för de är gudomligt snygga. Dock är de inte lika sköna som snygga...men förhoppningsvis behöver jag bara gå in dem. Jag kommer hur som helst att matcha dem bäst till helsvart och röda läppar.

MONDAY

Jag började dagen med en långpromenad följt av ett litet träningspass. Sen har jag jagat dammråttor och städat som en tok. Nu ska jag in till stan och leta efter en mascara samt fynda lite på rean. Efter det kommer fina Sara hit och övernattar. Jag antar att vi kommer titta på film och äta en massa gott, puss på er!

RSS 2.0