FLOWER POWER



Jeans
Dr. Denim / Topp Monki / Jacka Minimarket / Skor DNA / Solglasögon Lindex

Känner mig förvirrad, trött, osäker och rädd på samma gång. Har även halsont, men jag vägrar bli sjuk. Därför tar jag ytterligare en tidig kväll i hopp om att vakna upp i morgon med ett leende (vilket sällan händer). Godnatt.

MODEVISNING

Idag är det modevisning som gäller. Så alla ni som är i närheten av Luleå är varmt välkommen 19.00 i Lärkans aula. Önska mig lycka till, nu kör vi!


NO MATTER WHAT



Det blev en underbar långhelg, som var allt annat över mina förväntningar. Jag har tränat, haft deep-talk med min fina kompis, promenerat, pausa pausa istället för dansa pausa, pussat på en saknad person, trännat ännu mer, ätit brownie, hittat ett par fina skor och sovit en hel del. Jag har haft det fantastiskt bra med andra ord.

Modevisning på tisdag och sommar lov om ganska exakt två veckor och jag längtar mer än någonsin!

SPRING 2012


1. Gina Tricot  2. H&M  3. Bikbok  4. Nelly.com 5. Gina Tricot  6. Fashion by C  7. Bikbok

Detta känns så rätt nu i vår, även fast det snart är sommar. Men det skiter jag fullständigt i eftersom ett par liknande skor kommer snart att sitta som smäck på mina fötter, och då kommer jag skutta fram längs gatorna med ett leende på mina läppar.

STANDING BY THE OLD PRISON





Jacka Jofama by Kenza / Jeans Jc / T-shirt Monki / Skor Din Sko / Ringar H&M / Glasögon Åhléns / Skärp Lindex

Precis när jag ska sätta mig i bilen och stressa iväg till skolan får jag reda på att första lektionen är inställd, vilket betyder att jag inte började förrän kvart i tolv istället. Måste säga att det kändes riktigt skönt, men jag använda tiden väll och gjorde bort ett arbete som ska lämnas in senare under veckan.

Nu ska jag iväg på spinning. Egentligen tycker jag inte om det, känns med drygt och väldigt jobbigt när man endast trampar på ett och samma ställe. Men med rätt instruktör och musik så brukar det gå bra. Hoppas att ni har haft en lika bra start på veckan som mig!

EVEN IF THE SKIES GET ROUGH





DEN VITA SKINNVÄSTEN


Väst, Gina Ticot 499;-

Den ombloggade vita skinnvästen är min, och jag har min mamma att tacka som hänger med trenderna och såg till att jag fick denna, tack, tack fina mor. Min första tanken att matcha denna väst är att antingen ha den till till endast svart/vit, man kan även blanda in lite millitergröna färger om man vill. Men för absolut bästa effekt kan man ha en söt (eventuellt vit) klänning, vilket gör att klänning inte upplevs lika söt längre, det blir en coolare effekt med västen.

DO IT LIKE A DUDE






Jacka Jofama by Kenza / Jeans G-star / T-shirt Monki / Skor Converse / Solglasögon H&M / Ringar H&M

Det känns som att all energin har försvunnit. Jag har inte så stor ork till att göra något, vill mest bara vara, vilket är skönt det också. Därför ska jag fortsätta att bara vara genom att ta igen några BB avsnitt och eventuellt läsa lite.

COMPACT CASETTE BLACK IPHONE 4


Som dem flesta av er kanske vet så är jag stolt ägare till en iPhone. Jag är dock inte lika stolt över att jag tappar den titt som tätt, vilket vissa gånger har gett mig en trasig telefon. Det hade dock inte hänt om jag haft detta Iphone fodral i silkon. För det första är det ursnyggt och supertrendigt, sen är det även en utmärkt stötdämpare och skyddar därför mot repor och sprickor, men även mot damm. Om du beställer Iphone fodralet HÄR från Mr.Gizmo ingår även en dockningsportsskydd, hörlurutagsskydd och simkortsöppnare.

Men självklart kan du även beställa en massa annat från Mr.Gizmo, som tex hörlurar, iPad fodral, mobiltillbehör och en massa andra fodral. Så klicka dig in på sidan (genom länkarna) och se vad som passar just dig och dina behov.

FRIDALI TOP





Topp Gina Tricot / Jeans Dr. Denim / Munkjacka Stadium / Skor dna / Tygpåse Fashion by idag / Solglasögon Ray Ban

När jag kommer till skolan får jag reda på att den första lektionen är inställd och nästa lektion börjar kvart i tolv. Till en början blev jag bara allmänt less. Men när jag fått ur mig min irritation (genom att skrika sådär lagom) tog jag mitt förnuft till fånga och insåg att jag kunde använda tiden till annat. Precis som jag kommer att göra i morgon också. Då jag börjar 14.30 istället för kvart över åtta. Livet leker.

JEANSJACKA


Jeansjacka, Levi's 100;-

Förra helgen var det Arcus fyndmarknad och jag var där i jakt på att fynda en jeansjacka. Vilket jag (som ni kan se) gjorde. Och jag är hur nöjd som helst. Köpte den av en snäll gammal farbror för hundra kronor. Den är så där lagomt använd och jag kommer matcha den med allt från min senapsgula halsduk till midjehöga jeans och mina nya platå sneakers.

JAG KAN INTE SKILJA PÅ OM JAG VILL BLI AV MED DIG



Jag låter tankarna flyga fritt medans den HÄR låten spelas på repeat. Den är otroligt fin och passar väldigt bra in i vissa delar av mitt liv. "Det är ni två i ett nötskal", som en klok person sa till mig häromdagen. Jag kan till viss del hålla med, men jag vet att den ändå inte kommer ändra någonting.

Nu ska jag göra bort lite skolarbeten som hänger över mina axlar. Sen ska jag fota mina senaste inköp och eventuellt laga lite kläder, innan det är dags för Big Brother.

BLOG AWARDS


Det är dags för nominering, och ni får mer än gärna nominera mig till Blog Awards 2012. Klicka HÄR för att nominera.
Det tar endast några sekunder och skulle betyda så mycket om ni skulle vilja ta er tid och göra det!

VÅRENS FÖRSTA DAG

Varlborg igår, första maj idag, jag välkomnar våren med öppna armar!

AVSLUTNING



Allt kommer från Nelly.com, förutom dem rosa klackarna som kommer från Have2have


För ett tag sedan fick jag ett önskemål om att ge förslag på avslutningsklänningar, så jag "slängde" ihop detta kollage och gjorde fyra olika outfits, i fyra olika stilar, eftersom att vi alla har olika smak. Personligen tycker jag att den med svarta klackar är snyggast. Just för att den sticker ut lite från mängden och känns lite tuffare.

Dock kommer det nog inte bli någon ny avslutningsklänning för min del i år, eftersom att jag har några stycken över från förra året som aldrig kom till användning, hehe. Så jag kommer mest troligt att ha någon av dem. Jag tycker dock att det är väldigt tråkigt att mina avslutningsklänningar aldrig kommer till någon större användning än till själva avslutningen, men jag antar att det hör till, eller?

RSS 2.0