STOCKHOLM DEL 4Måndag. Den stora dagen var äntligen här. Dagen vi längtat efter i flera månader. Det var äntligen dags för Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm. Men innan visningen började gick vi ännu en tidig morgon promenad, denna gång i det gråa och regniga vädret. Vi åt en andra frukost på Espresso House, gick förbi ett sjörövarskepp, besökte Nordiska Museet (ej frivilligt, skoluppgift). Vi jagade ännu fler fåglar och hittade även min dröm port. Sen återvände vi till rummen för att göra oss i ordning innan det var dags att börja gå till Kungsträdgården i våra fina klackar...vi gav upp efter 500m och tog av oss dem (dock tog vi på oss dem sen). Vi njöt av visningen, fick goodiebags och träffade en mängd med modebloggare och kändisar (bilder dyker upp inom kort). Efter visningen bytte vi skor från klackar till Converse, åt middag från Taco Bar i Kungshallen, lekte som vanligt med maten och stoppade gafflar i håret, illustrerade svanar och skrattade på Hötorget, beställde Chai Latte och gick hem genom Kungsträdgården. Sammanställde all shopping, lekte "Welcome to my crib" och fotade oss i likadana kläder vid vattnet. Utan tvekan den bästa dagen!

STOCKHOLM DEL 3

Dag 3. Vi har gått på ännu en morgonpromenad, jagat fåglar och ätit frukost på Espresso House. Vi har gått till stan i det dåliga vädret, tryckt i oss yogurt glass innan lunch. Skrikit och blivit blötare än någonsin i regnet. Vi har även gjort det mer hemtrevligt på rummet genom att stoppa våra fina klackar på hyllan. Sen valde vi att vara lite kreativa och gjorde egna skavsårsplåster med hjälpa av papper. Till middag valde vi att lyxa till det med plättar, banan och nutella. Julia visade hur man skär en banan...sen matade hon mig. Vi gick ut nyduschade på en promenad med handduk i håret och red på att modelejon bredvid ett piggsvin. Tittade på båten som vi skulle bott på, öppnade ett litet konditori på rummet och slet i en brygga. Det blir bara roligare och roligare för varje sekund som går, jag vill inte att det ska ta slut!

STOCKHOLM DEL 2

Andra dagen i Stockholm började med en tidig morgon promenad längs Stockholms tomma gator. Vi åt en god frukost på Upper Crust, träffade Markoolio, gled runt på Stureplan, kollade in 70 på Schuttis, skrattade och var glada över det fina vädret. Vi spenderade en evighet på Urban Outfitters, slösade pengar i mängder, lunchade på Espresso House, gick från Skepsholmen till Söder, från Söder till Hötorget för att äta en riktigt sen (men god) middag i Kungshallen, firade Jeanette på sin 17 årsdag och kollade ner solen gick ner gick ner och månen tittade fram.
 

STOCKHOLM DEL 1

Första dagen i Stockholm börjar gå mot sitt slut. Det har varit en händelserik dag...vi har sprungit runt med kameran i ena handen och kartan i den andra, utsett Johanna till reseledare, skrikit av lycka när vi såg tältet till MBFW, tappat en plånbok, blivit sminkade, lunchat i Kungshallen, druckit Starbucks kaffe, odlat ett och ett annat skavsår på fötterna, handlat middag på hemköp, skrattat i regnet, gråtit p.g.a. dåliga rum, ätit middag under tystnad, tröstat varandra, lyssnat på musik, skrattat åt dagens bilder, stoppat gratis ris i vattenflaskan, haft vattenkrig på toaletten, skrattat tills magen värker, berättat hemligheter för varandra, pratat om morgondagen och sagt godnatt.
 
 
 

KÄRLEK

Att saker och ting händer av en anledning har man hört talas om...men att det skulle bli så här skulle jag aldrig kunnat föreställa mig. För några veckor sedan när jag läste mitt horoskop stod det något i stil med att sluta älta gamla problem och bekymmer (vilket jag är expert på). Efter att jag hade läst det kände jag genast en tyngd lätta från min axlar, jag kände mig fri. Jag hade äntligen (efter drygt två år) släppt taget och gått vidare, jag hade kommit över dig.
 
Jag fortsatte läsa mitt horoskop tills jag tappa hakan. Det stod att en ny kärlek skulle ta kontakt via mejl eller telefon och att en träff skulle ske inom kort. Jag var tvungen att lägga mig på golvet, gömma mig under täcket för att dämpa ljudvågorna från mitt skrik. Skriket som symboliserad lycka, spänning och förväntan. Kvällen fortsatte och det började bli sent, eller rättare sagt tidig morgon, när du hörde av dig. Vi hade inte pratat på flera månader. Jag blev förvånad, men glad. Varför du och varför nu? Frågorna var många men jag behöll dem för mig själv. Du undrade om jag ville träffas över en fika, svaret blev ja.
 
Det blev ingen fika...istället kom du hem till mig. Vi låg i min säng och visste inte vad vi skulle säga till varandra. Istället log vi bara. Jag var glad. Du kollade djupt in i mina ögon, jag tittade bort. Våra blickar möttes, igen. Vi kysstes. Jag log. Efter det ögonblicket var det som att det varit du och jag i evigheter. Allt kändes så bra, nästan för bra. Du åkte hem. Vi pratade i telefon. Du kom tillbaka dagen efter, du skulle spendera natten hos mig. Vi låg i min säng, igen. Den här gången visste vi vad vi skulle säga. Vi kollade på Eva&Adam, vi sa att vi skulle pussas som de gör när de borstar tänderna. Det gjorde vi, fast morgonen därpå. Jag kom till dig, jag skulle sova över. Vi låg i din säng, vi pratade. Du och jag blev vi, fast i hemlighet. Folk började undra och ställa frågor. Vi svarade att du och jag var vi. De var inte hemligt längre.
 
Jag tycker om ditt leende och hur mitt huvud ligger perfekt på din axel när du vill kolla på Pretty Little Liars med mig. Jag tycker om när du spelar piano och gitarr för mig. Jag tycker om när du pussar mig på kinden, även fast det kittlas. Jag tycker om dina kramar och att hålla din hand. Du är det bästa som har hänt mig. Jag älskar dig.

LIVING THE DREAM

 Shorts Gina Tricot / Linne Monki / Tygpåse Gina Tricot / Skor Converse / Solglasögon H&M / Klocka Ur&Penn
Vad hände med sommaren och ledigheten, bara så där så var det dags att återvända till det riktiga livet, verkligheten, rutinerna. De tre sista veckorna av sommarlovet har varit helt underbara. Jag är levt i en drömvärld (fast på riktigt). Saker och ting har varit för bra för att vara sant. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att sommaren skulle sluta så här bra och att hösten skulle börja ännu bättre. Även fast det känns tungt att börja tvåan och gå långa dagar i skolan så är jag så himla lycklig och otroligt kär.

MBFW S/S13

Äntligen, som jag (och resten av klassen) har längtat. Nu är den här, inbjudan till Styleins visning som kommer äga rum under Mercedes-benz fashion week. Om drygt två veckor sitter vi där med fjärilar i magen och världens största leende. Vår allra första, riktiga modevisning. Det är nästan för bra för att vara sant. En av mina absolut största drömmer kommer gå i uppfyllelse. Jag kan bara le och njuta att stunden, det här komer bli grymt!

RSS 2.0