CROSS IT, TWICE




Bandeau, Gina Tricot 149;-

Jag flög nästan baklänges när jag såg denna hänga så fint på galgen inne på Gina Tricot. Den är så fin på alla sätt och vis (eller egentligen är det de två korsen som är finast). Den passar perfekt till midjehöga shorts till sommaren! Men för att inte gå och vänta allt för länge på att värme ska komma så funkar det lika bra att ha den under en svart transparent skjorta (eller liknande). Åh den är så himla fin! Det är nästan så att jag vill rama in den och hänga upp den på väggen.

SWEET MISS BLUE




Cape Monki / Skjorta Monki / Jeans Dr. Denim / Skor Ten Points

Godmorgon!
Dagens planer blir att försöka göra bort lite skolarbeten, fota, ta mig till gymmet och fortsätta så på min jacka. Sen får vi se om jag lyckas klämma in något mer. Det är ju som sagt söndag och på mina söndagar brukar jag försöka ta det hyffsat lugnt. Vad brukar ni göra på söndagar?

LEDIG FRÅN SKOLAN


Ville bara berätta att de två lektionerna vi skulle ha haft idag är inställda, vilket betyder att jag är helt ledig! Dock är ju vi från HV1TEX riktiga pluggisar, så vi ska hur som helst till skolan och jobba med lite andra saker. Men innan vi gör det ska vi trycka i oss en lunchbuffé på waldorf.


COLOR



Kavaj MQ / Jeans Dr. Denim / T-shirt Sisters / Skor Ten Points

Denna dag har varit lika lång som en vecka, jag trodde aldrig att den skulle ta slut. Redan efter första lektionen var jag så gott som utbränd. Jag lovar er, att hade jag lagt ner huvudet på bänken så hade jag garanterat somnat på 5 sekunder! Men nu är jag hemma och har fått i mig en riktgit god middag, så humöret är något bättre nu. Dock är jag fortfarande väldigt trött, så det ser ut att bli en tidig kväll.

LIVE LOVE LAUGH


Min käraste vän Alicia spenderade natten här. Vi umgicks med min syster, åt en massa onyttigt, kollade på ett par stycken filmer, skrev en "att-göra-lista" inför sommaren, pratade om lite killar (såklart), lyssnade på musik, ätit ännu mera, dansad knäppa danse med solglasögon på, drömt lite om våran framtida man Justin Bieber och även hunnit med en sväng på gymmet. Med andra ord har vi hunnit med en hel del.

Men bland allt detta vi hann med så hann vi även prata om hur vi ser på livet och vad vi vill göra för att leva det till fullo. Det var bland annat därför vi skrev den där att-göra-listan. För att ständigt gå omkring och vara orolig för vad allt och alla tycker om en leder ingen vart. Ta ingen skit som Grynet brukar säga! Gör inget som du absolut inte vill göra, och som du dessutom vet att du kommer må dåligt av. Ta istället vara på varenda liten sekund, gör det du vill göra och sådant som du mår bra av. Och glöm inte att alltid vara dig själv och ha roligt. Det ska vi göra, leva livet som vi vill!

GREY & SILVER





Kjol Cubus / Tröja Bikbok / Halsband Monki / Skor Converse

Sitter och funderar på det mesta just nu. Av någon anledning så brukar jag alltid göra det på kvällen, det är liksom då alla tankar kommer. Varför kan dom inte vara lite utspridda istället för att bara dyka upp så där när man minst behöver dom. Speciellt alla tankar som har med en massa bekymmer att göra, dom brukar inte vara speciellt roliga att ha i huvudet. Just därför brukar jag försöka skicka iväg dom någon annans stans, eller åtminstone stoppa dom i min reda-ut-senare-mapp. Inte för att det brukar hjälpa i längden, men för studen kan det kännas lite bättre. Speciellt som ett tillfälle som detta, när jag ska sova, godnatt.

MÖNSTER


Kavaj, MQ

Har spanat in denna kavaj i någon vecka nu. Tycker att den är riktigt snygg och riktigt härlig att ha på sig. Kommer mest troligt att leva i denna till sommaren. Men eftersom att det är ett tag kvar tills dess så kommer jag för tillfället att ha den till svarta (men snygga) jeans.

BLACK + FUR VEST




Jeans Jc / T-shirt Sisters / Hood Stadium / Jacka Rock'n Blue / Väst H&M / Skor Converse / Väska Accent / Ringar Jc, Glitter och Gina Tricot

Då var det torsdag (igen), veckan har gått sådär lagomt snabbt som den bör göra. Jag har nästan tagit mig ur min förkylning, så om jag har tur kan jag ta mig till gymmet i helgen. Det skulle vara skönt att få börja röra på sig nu igen när jag mest bara har latat mig i fyra veckor.

Nu ska jag äta finmiddag med familjen+mammas kusin (ja, vi äter middag väldigt sent) efter det ska jag sätta mig ner och sy lite på mitt kommande projekt.

JEFFREY CAMPBELL LITA SHOE SPARKLE



En del av mina fin, fina julklappar! Om jag blev så lycklig att jag skrek när jag insåg vad som fanns i paket, ohja! Jag skrek så mycket av glädje att dom runt omkring mig fick ont i öronen. Så ni kanske kan förstå hur otroligt glad jag blev när jag fick dessa godingar! Även fast dom egentligen är alldeles för fina för att användas och borde egentligen användas som prydnad så måste man ju liksom använda dom med tanke på priset. Fast man kan ju slå två flugor i en smäll och ha dom som "prydnad" när dom inte används. Vad tycker ni om skorna? Hade ni velat ha ett par?

MAKE IT WORK


Tänkte ta och kika in här lite snabbt för att berätta att jag inte har glömt bort er, dock har jag haft fullt upp med min förkyning och skolan. Inte den bästa kombinationen, men jag har kirgat på ändå, som en äkta kämpe! Förutom att jag har kirrat glosorna till engelskan i morgon så har jag även listat ut att min dagens hjälte/förebild är min lillasyster! Även fast jag ibland avksyr henne och har sagt en hel del saker åt henne så har jag nu listat ut varför. Dock tänker jag inte berätta det här och nu för mitt rum som ut som ett bombnedslag, så jag tänkte ta och göra mamma glad genom att ta och städa lite, fast när jag ändå håller på så kanske det blir en ommöblering också!

Ps.
Jag hoppas (och vill) att allting är kanon bra med er!

BLACK SKIRT


KJOL GINA TRICOT / POLO H&M / SKOR JEFFREY CAMPBELL


Det blev en liten bloggpaus där, den var dock inte planerad. Men jag kan skylla på att jag har dragit på mig en riktig förkyldning, vilket att har gjort att uppdateringen fått lida en aning, plus att jag har haft jet-lag hela veckan. Men till veckan ser det ut att blir bättre! Jag hoppas att min förkyldning är borta (så att jag kan sluta blöda näsblod...) och att jag har ställt in hjärnan på svensk tidszon.

PÅ ANDRA SIDAN JORDKLOTET

Godmorgon! Eller godkväll kanske jag ska säga med tanke på att klockan är så gott som halv ett på natten hos er och halv sju på morgonen här i fina, fina Thailand. Dock kommer jag att spendera hela dagen till att åka i riktning mot Sverige. Lite jobbigt känns det att sitta på ett plan i cirka tolv timmar, men det är det värt med tanke på hur mycket hemlängtan jag har!
Även fast vi annars brukar vara här i tre/fyra veckor så tycker jag att två veckor var perfekt den här gången. Vilket gör att jag känner mig mer en redo för att komma hem till kylan och snön (om det finns kvar någon snö).

NÄR VINDARNA VISKAR MITT NAMN


RSS 2.0