Röda byxor


1. Bikbok  2. Indiska  3. Gina Tricot  4. Gina Tricot  5. H&M  6. Topshop  7. Nilsons

Tycker att denna outfit är väldigt cool, men avslappnad. Även fast jag avskyr färgen röd, så äger jag ändå ett par röda byxor (leggings). Hur går det ihop liksom? De är det de inte gör, men efter att att mixat ihop detta så inser jag att jag äntligen kommer att få ha använding av mina röda byxor (leggings). Vad tycker ni om röda byxor?

Maskerad

Igår på skolan var det maskeraddag. Och tanken var att vi skulle klä ut oss till döda änglar, men tanken höll inte. För när vi väll började sminka oss insåg vi att vi såg mer ut som psykfall istället för döda änglar. Så vi sprang helt enkelt runt och var oss själva hela dagen! I videon nedan har jag klippt ihop en liten film från gårdagen.

Ps. Nu har jag lov i en vecka, vilket känns galet bra!


Melissa Horn



Två bilder från i lördags.


Mellissa Horn var mer än fantastisk i lördags. Åh så fint hon sjöng, det var helt underbart! Dock tycker jag nästan att det var bättre när hon uppträde förra sommaren på Luleå Kalaset. Men det är nog mest för att det var ute och man fick en annan känsla i kroppen när man stod upp och lyssna, samtidigt som man arbågade reseten av publiken i magen, hehe.

Igår satt jag och snickrade på mitt svenska tal i sju timmar!!!! Snacka om att jag är sjukt less på det nu. Och även fast jag har redovisning på det i morgon så lägger jag det åt sidan och drar ut och äter med Julia istället. Jag känner att jag behöver ha tankarna på annat än bara skolan.

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen


Kroppen är fylld av glädje vilket gör att livet rullar på mer än vanligt och jag börjar inse mer och mer att allt som händer har en mening, vilket är toppen!

Ps. Ni visste väll om att jag ska lyssna på den bästa Melissa Horn i morgon? Om inte, så vet ni det nu!

Watch me




Kjol H&M / T-shirt Weekday / Skor Din Sko / Halsduk Gina Tricot / Halsband Style by Tyra

Tankarna tog mig iväg på andra äventyr, vilket är anledning till min fråvaro här på bloggen. Men tack vare Johanna, Julia och min kusin vitamin så känns allting så mycket bättre nu! I skolan planerar vi våra halloweenkläder för fullt. Vi har dock inte tagit något fast beslut. Men vi har några förslag att välja mellan, som tex. pandor, vindruvor (ja dom kan också vara läskiga om dom är ruttna), lady gaga, tomten osv. Det finns alltså en hel del gott och blandat att välja mellan. Annars är det en hel del som ska vara klart i skolan till nästa vecka. Så nu reser jag bak i tiden för att byta några ord med Coco Chanel, jag ska nämligen hålla ett tal om henne, spännande!

Maddy Trousers





Byxor Monki / Topp Monki / Jacka Lindex / Halsduk Gina Tricot / Skor Scorett


Måndag, vilket betyder ny vecka och på senare tid har det blivit lite av en tradition att jag äter lunch hos farmor innan skolan. Sen går jag på den ynka lektionen vi har och efter det rullar jag hemmåt. Så nu sitter jag här i hopp om att motivering till att börja plugga ska dyka upp, vilket verkar ta en jäkla tid. Annars så har jag gått och blivit beroende av Wordfeud och Justin Bieber (igen)!

Madeleine dress





Klänning, Monki 400;-

Det där med ett plånboken skulle få vila ett tag höll inte särskilt länge. Men man skulle kunna säga att detta var ett undantag, eftersom att jag har letat efter en sådan här klänning i evigheter nu. Så när jag såg den kunde jag inte låta bli att bränna 400kr, för det var den värd! Åh vad jag tycker om den (!!!) inte bara färgen, utan materialet är gudomligt och likaså den underbara uringningen i ryggen.

Denna kommer jag använda till ett par snygga klackar, cardigan, skinnjacka eller transparent skjorta (beror på vad jag känner för) och svart halvt genomskinliga strumpbyxor/saty-ups, eller varför inte bara ett par svarta enkla jeans!

SVART + RÖDA LÄPPAR





Byxor Sisters / Topp H&M / Skor Bronx

JEANS





Något som jag är väldigt bra på att samla på, men mindre bra på att använda, är jeans! Egentligen tycker jag inte om jeans så där jätte mycket...förutom svarta, och just därför har jag tre par sådana. Ibland förstår jag mig inte på mig själv, för egentligen skulle jag bara behöva tre eller fem par jeans, men istället har jag typ sexton par!! Ett par jeans är inte ens använda, och jag har snart haft dom i ett år (prislappen är till och med kvar...). Men sen finns det ett par som jag har haft i snart fyra år, och dom har nämligen följt med mig genom åren!


Chai latte + Veckorevyn

Jag tänkte ta och prova blogg.se appen, så förhoppningsvis funkar det! Jag sitter i skrivande stund på bussen (på väg hem från stan) med det senaste numret av Veckorevyn och en värmande chai latte. Med mig hem fick en kornblå klänning och ett metall halsband följa (bilder på det dyker upp senare). Nu ska jag fortsätta läsa VR och dricka upp min chai latte innan den blir kall.

 


The black and white wisdom




Jeans Dr. Denim / Blus Gina Tricot / Skor Bronx

Lilla lady



Jeans Cheap Monday / Jacka H&M / Väska Åhléns / Skor Din Sko / Halsduk Gina Tricot

Ps. Ni vet väll om att ni kan gilla mina outfits på lookbook via facebook!

The Spooky Issue



Bläddrar igenom Monki's nya tidning (som trillade ner i brevlådan för någon dag sedan), och jäklar vad mycket saker jag känner att jag behöver (vill ha!!!) Men "ekonomisk" som jag är så tänkte jag låta plånboken vila ett litet tag, åtminstone tills jag har spanat färdigt på att par dösnygga skor!!

I morgon börjar jag klockan tolv, har endast två lektioner + ett skolfoto, som jag för tillfället håller på att förbereda mig inför med lite olika poser, skämt och sido! Jag tänkte faktiskt göra ett försök att måla en fransk manikyr, sen hur resultatet blir är en helt annan femma!

Autumn colors




Jacka Bikbok / Jeans Cheap / Halsduk Monki / Skor Din Sko

Lånkjol + Silver




Kjol H&M / Tröja H&M / Skor Din Sko

Ängel



Det känns som att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst, men ändå så har jag bokat in mig på en timmes Zumba...Vilket inte alls förvånar mig. Så det är bara att kämpa vidare! Även fast jag har kämpat nog mycket idag på den ynka lektionen vi har haft. Som tur var bjöd farmor på lunch och en liten tuplur innan, skönt! På tal om mat så ska jag ner till köket och laga en god middag, det ser ut att bli fyllda kycklingbröst med klyftpotatis. MUMS!

Ps. Tusen tack för era värmande kommentarer, keep it up kära läsare!

Denim + Replay Boots




Skjorta Monki / Stövlar Replay

Silver


Tröja, H&M 249;-

Äntligen är den min. Som jag har väntat på att den ska ramla ner i min brevlåda, och tillslut gjorde den det! Jag kommer att matca den tillsammans med en vit skjorta, svartlånklänning/kjol eller ett par svarta enkla jeans!

Tills solen ändrat färgen i mitt hår



Tröja Gina Tricot / Strumpbyxor Lindex / Skor Åhléns

Fiskbensfläta



Tack vare den HÄR videon så har jag äntligen lärt mig hur man gör en fiskbensfläta! Och vet ni vad, det är inte alls så svårt som det ser ut att vara! I alla fall inte om man gör det på någon annan, så nu behöver jag endast lära mig att göra det på mig själv.

Witney pumps



Skor, Bikbok (by Witney Port) 499;-

Det var alltså dessa godingar som fick följa med mig hem från Witney Port's kollektion för Bikbok. Det var som kärlek vid första ögonkastet! Jag älskar den silverglittriga klacken och platån. Det ger en lite JC touch på det hela, vilket gör att jag gillar dom lite mera! Men ska jag vara ärlig så visste jag faktiskt inte vad jag skulle ha för kläder till när jag köpte dom (hehe). Dock har det löst sig nu och jag har kommit fram till att det blir något svart på benen och något vitt på överkroppen, eller varför inte en helsvart byxdress! Hur som helst så har jag funderat på att ha dom på skolfotot. Hoppas bara att jag får sitta längst fram, annars är det ju ingen idé.

UPDATE: Jag lämnade tillbaka dom...pga att dom var olika i storleken!

Du är bäst nu, men du var bättre förr



Tunika KappAhl / Polo H&M / Strumpbyxor Bikbok / Pälskrage H&M / Skor Din Sko

Bik Bok by Whitney Port

Idag släpptes Witney Port's kollektion för Bikbok. Så jag och Julia för först i butiken klockan tio imorse, och jäklar vad snygga kläder!! Hade mer än gärna tagit med mig alltihop hem till min garderob. Dock tillåter min ekonomi inte det just nu. Så jag nöjde mig  gott och väl med ett par ursnygga skor från hennes kollektion. För ni har väl inte missat att Bikbok kommer ut med en sko kollektion också (vecka 44)!!


Skönheten och odjuret





Kjol Gina Tricot / Polo H&M / Väst H&M / Skor Jeffrey Campbell / Väska Accent

Tomorrow


Morgondagens outfit, CHECK!

Veckorna bara rusar förbi! För i morgon är det torsdag och efter det kommer fredag (såklart). Men det känns så himla skönt, samtidigt som det inte gör det eftersom att jag är stressad jämt. Vilket gör att när veckorna går så snabbt så blir jag ännu mer stressad och oroar mig för att inte hinna med i skolan (vilket jag egentligen inte behöver oroa mig för).

I morgon börjar jag tolv (så när man har solen i ryggen pekar näsan mot norr). Men jag ska in till stan klockan tio med Julia och Johanna för att kolla runt i lite butiker och käka lunch på Wayne's coffee, där vi även ska beställa en STOR Cahi Latte, som vi har planerat att göra i flera veckor nu, haha!

Brown & Black



Topp Vila / Väst Lindex / Skor Din Sko / Strumpbyxor Bikbok / Pälskrage H&M

Kanelbullens dag


Dem som gillar kanelbullar har nog inte missat att det är kanelbullens dag idag. Själv kom jag ihåg den, eller rättare sagt min mamma gjorde det. Så hon har bakat ett helt gäng med bullar nu under kvällen. Och jäklar vad gott det var, speciellt med ett kallt glas mjölk!

Ps. Första avsnittet av sista säsongen Desperate Housewives startar ikväll!

Between the colors





Linne Monki / Jeans Monki / Kängor Roots / Hatt Bikbok / Bandeu H&M / Earcuff Ur&Penn

Maria Montazami



Läppstift, Make up store 170;-

När Make up store hade kvällsöppet (för drygt två veckor sedan) tog jag med mig en del av Maria Montazami hem! Eller egenteligen tog jag hem det till mamma, men hon lär inte få ha detta för sig själv kan jag ju meddela! Och speciellt inte när jag har blivit lite smått galen i nude färgade läppar, jag tycker att det är grymt snyggt! Så till mamma, när du läser detta hoppas jag att du förstår att Maria Montazami läppstiftet kommer att ligga i min sminklåda, och inte i din!

ILVA TOP



Polo Gina Tricot // Jeans Sisters // Väst D&D // Skor Nilsons

Zhob







RSS 2.0