KORSETTER


Här är bilderna från dagens modevisning. Kan inte annat än säga att det gick galant, alla var så snygga och gick så bra! Och som rubriken avslöjar så var det korsetter dem visade upp, treornas egendesignade korsetter om jag ska vara exakt!

Efter detta så längtar jag bara efter den "riktiga" modevisningen som bara är om några veckor. Jag kan dock inte bestämma mig om jag själv ska gå eller ej. Vet inte riktigt om jag vågar, men något som jag vet är att jag kommer vara irriterad på mig själv om jag inte går. Haha, vilket dilemma!

RED JACKET & BLACK JEANS
Jacka
Jofama by Kenza / T-shirt T-shirt Store / Jeans Cheap Monday / Skor Roots / Mössa Bikbok / Ringar SNÖ & Glitter

Från nationella prov till kändis besök av Alex Schulman, tårar, lycka, irritation på hög nivå, och några lösningar senare så har denna vecka redan varit väldigt händelserik, och mer blir det! Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt. Till en början så har veckan varit förjävligt på ren svenska. Det var som att hela världen vändes upp och ner. Men efter att vi i min lilla, lilla klass slog ihop våra kloka hjärnor kom vi fram till både beslut och lösningar som ledde till något riktigt bra!

I morgon är det ytterliga ett nationellt prov som gäller, jag känner väll att jag helst skulle vilja slippa, men måste man så måste man. Det kommer kännas väldigt skönt när det är gjort. Så jag får tänka så istället. För nu ska jag planera morgondagens outfit, jag ska nämligen på en modevisning där min syster kommer agera modell och jag som assistent och fotograf. Bilder kommer självklart att dyka upp här på bloggen!

MOBILVÄSKA


För ett tag sedan höll vi på att sy mobilväskor i skolan. Till en början var det inte helt enkelt...så det blev en hel del mobilväskor som var helt oanvändbara. Men övning ger färdighet och här är resultatet!

Är själv ganska nöjd ändå, eller egentligen är jag bara nöjd för att knappen och fjädern är så fin. Det är som det som gör hela mobilväskan. Och sedan är jag även nöjd för att den känns lite bohemisk, eller indiansk som min lärare sa.

WE DON'T GIVE A SHIT

NIO NYA TOPPARNio fina toppar som har fått ta plats i min proppfulla garderob. Men finns det hjärterum så finns det sjärterum, och jag är lika förälskad i varenda topp. Dessa kommer användas mer än flitigt, speciellt nu när våren/sommaren börjar närma sig.
Källan till dess toppar är Gina Tricot, Bikbok, Weekday och Monki.

RED PANTS & GREEN ARMY VEST

Väst
Gina Tricot / Linne Monki / Tights Vila / Munkjacka H&M / Skor Ten Points

Jag borde egentligen ha städat rummet, tagit en promenad eller packat väskan. Men istället har jag suttit här, på samma plats framför datorn i snart två timmar. Usch, bara därför ska jag nog gå ut och gå på en gång, känner verkligen att jag måste röra på mig. Sen ska jag försöka ta tag i mitt rum. Det lutar mest åt att möblera om lite, även fast jag vet att jag kommer ångra mig så vill jag ändå göra det, bara för att jag kan liksom.

BARA EN TANKE KAN FÖRÄNDRA MYCKET

Jag har tänkt på det länge nu.
Jag har mest troligt kommit fram till ett beslut.

Green army vest II
Väst Gina Tricot / Munkjacka H&M / Linne Monki / Jeans Jc / Skor Skopunkten

Jag har varit sjuk större delen av lovet, vilket betyder att jag inte har gjort så mycket. Men det har på sätt och vis varit härligt det också. Dock är det inte lika härligt när jag inser hur mycket som kommer i skolan nu när den drar igång på måndag. Fast jag har mina planer hur jag ska klara mig, jag tar en dag i taget och göra så gott jag kan.

∞ NailFinity ∞Fick en fråga vilket nagellack jag hade på min naglar.
Någon gissade på O.P.I. men det är de inte. För det är nämligen Max Factor nailfinity 600 Wicked White. Som jag av misstag råkade köpa. Tanken var att skulle ha ett matt helvitt nagellack men istället kom jag hem med detta. En glansigare variant som egentligen passar bättre till allt eller inget.

Vinnaren av Design by MW tävlingen


Nu är vinnaren av Design by MW tävlingen utsedd. Och vinnaren blev ingen mindre än fina Vilma, grattis! Du kommer att bli kontaktad av Maria (designbyMW) via mejl. Till er andra som tyvärr inte vann så får ni ett kanon bra erbjudande som tröstpris. Om ni anger koden: 15rabatt i kassan så får ni hela 15% rabatt hos Design by MW.

This time you're fucking with the wrong person

Jacka Jofama by Kenza / Jeans Gina Tricot / Linne Gina Tricot / Sjal Gina Tricot / Skor Roots / Solglasögon H&M

Beskedet gjorde mig chockad, det fick mig att gråta. Jag omfamnades av två personer som bryr sig om mig. De levde sig in i situationen och led med mig. Ingen kunde egentligen förstå vad som hade hänt, inte ens jag. Även fast jag hade det på känn så kunde jag inte förstå det, eller så ville jag inte förstå det. Jag skrek och sa saker som jag egentligen inte brukar säga. Jag behövde få det ur mig, jag behövde få ur mig all ilska som bara växte.

Som en del av er kanske redan vet så blev min Jofama by Kenza jacka stulen igår. Jag kan fortfarande inte förstå det, även fast det på sätt och vis kommer att lösa sig på något sätt så kan jag inte förstå hur en person kan göra så. Och personen som har tagit min jacka kommer mest troligt att läsa det här. Så jag ber och hoppas med hela mitt hjärtat att du har sjukt dåligt samvete över detta och är tillräckligt godhjärtad för att lämna tillbaka jackan på något sätt, anonym eller inte, bara jag får tillbaka min fina stora kärlek.


Today I feel fucking awesome!


Idag känner jag mig lika cool som jag ser ut!

Wow, livet är så gott som på topp och jag känner mig så lycklig! Även fast jag har miljontals (överdriver nå jävulskt) med läxor så känner jag mig så ovanligt lugn. Är faktiskt förvånad över mig själv att jag inte springer runt i cirklar och sliter mig i håret, hehe. På torsdag tar jag påsklov vilket är sjukt jävla underbart! Jag älskar livet och jag älskar mig själv, FUCK YEAH, nu kör vi!

Can you feel my new cool attitude?
Väst Gina Tricot / Munkjacka H&M / Linne Monki / Jeans Jc / Skor Skopunkten /Smycken Jc, Glitter och Snö

Magen kurrar och jag borde egentligen plugga. Men först ska jag skriva färdig det här inlägget, sen ska jag göra någon form av "lunch" och efter det ska jag ta tag i allt plugg. Visst är det konstigt att man verkligen gör allt för att skjuta upp alla läxor man har, jag gör i alla fall det. En dålig vana som jag egentligen borde vända på. Just därför ska jag under denna vecka verkligen fokusera på skolan!

Tidigare idag så har jag och min lillasyster fotat en hel del. Jag har inte hunnit gå igenom bilderna ännu, men det lilla jag har sett av dom så ser det ut som att det blev ganska bra ändå.

RSS 2.0